2777
2789
عنوان

کراشم چنین حرکتی زده

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
اول خودت شروع کردی ، مگه من چه بی احترامی بهت کردم تو پست اولم ؟! ترجیحم این با شما هم کلام نشم ، پر ...

در هر صورت من نه بهت بی احترامی کردم 

من کلا همه دخترا رو دوست دارم و به هیچکس هم بی احترامی نمیکنم 

و هیچوقت به هم جنس خودم بی احترامی نکردم 

روز خوش

خب ما دخترا سمت پسر ا نریم وسوسه نمیشند ، تو زندگی شون یه بار عاشق می شند و تا آخرش با همون زندگی می ...

خب من الان سمت این رفتم؟

یه جور شما خرف میزنی انگار من هر روز در خونه این ادم ک بیاد حرف بزنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امثال من؟شما اصلا هییییچ شناختی از من نداری٫شاید شخصیت و همه چیز من از خود شما و یاد ادما اطرافتون ب ...

چرا حرف رو می پیجونی ، میگم اگه ما دخترا سمت پسرا نریم پسرا ها کمتر به گناه آلوده می شند نمونش پژمان چرا الان باید اون ور آب بر ه از زندگی معمولیش بیفته ؟! 

در هر صورت من نه بهت بی احترامی کردم من کلا همه دخترا رو دوست دارم و به هیچکس هم بی احترامی نمیکنم و ...

برو پست اول یا دوم رو بخون !!! 

وقتی جواب یه کاربر رو با بی احترامی میدی منتظر حمله ی طرف هم باش ، کارما برای همه هستش فکر نکن دل من از حرفات نشکسته 

برو پست اول یا دوم رو بخون !!! وقتی جواب یه کاربر رو با بی احترامی میدی منتظر حمله ی طرف هم باش ، کا ...

من اگه میخواستم بهت بی احترامی کنم همون پست اول میکردم من فقط هدفم این بود به پسرا ارزش زیادی ندی و دل ببندی 

خب من الان سمت این رفتم؟یه جور شما خرف میزنی انگار من هر روز در خونه این ادم ک بیاد حرف بزنیم

گفتی میخوام برن جواب شو به انگلیسی بدم منم تو جواب همون پست اولت گفتم ارزش نداره پسر ، حالا اینم انکار کن

گفتی میخوام برن جواب شو به انگلیسی بدم منم تو جواب همون پست اولت گفتم ارزش نداره پسر ، حالا اینم انک ...

بیین بنظرم ادامه ندیم 

اگه واقعا جایی حرفی زدم واقعا ک ناراحت شدی ببخشید 

شما هم ببخش روز خوبی داشته باشی🩷