2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فیلر چونه و زاویه فک بزنی طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 68 پست
چرا خودت رو دوست نداری قشنگم؟با خودت مهربان باش صورت قشنگت به ژل وسوزن نیاز نداره به بوسه های همسرت ...

همسرم و خانوادش خیلی اهل مقایسه ن..جلو من از زیبایی جاریم میگن..کسی ک قبل از فیلر و بوتاکس مث پیرزن نود ساله بود..سالی چند بار بوتامس میرنه و همه جاشم فیلر میزنه .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شوهرمن میفهمه میگه لباشونو عین پیراشکگی میکنن ک یکی نگاشون کنه 😂

ن آخه طبیعی زده بود خیلی پر بود لباش حتی چونشم زده بود..من همون بار اول دختررو دیدم متوجه شدم..

چه جالب ! خودت زدی داغان شدی یا اطرافیات دوبار زدن داغان شدن ؟! والا برا ما همه خوشکل شدن

من با ۳۸ سال سن هنوز یک  سی سی ژل یا بوتاکسم نزدم.فقط مراقبت پوستی.آره اطرافیان تا دلتتتتت بخاد داغون و چندش دیدم.کی با تو بود کی اصلا بتو کار داره

چشم و هم چشمی به معنای واقعی در این تاپیک!

گلم خانواده شوهرم و حتی شوهرم اهل مقایسه هستن..وگرنه توی این ۳۴سال عمری ک از خدا کرفتم یه بار صورتمو دستکاری میکردم..شوهرم کارش جوریه ک خیلی زن و دختر میبینه پوشاک زنونه داره...لصلا هم فرق صورت طبیعی و مصنوعی رو نمیفهمه فقط زیباییو میبینه..منو با اونا مقایسه میکنه 

بوتاکسو میتونی بزنیخط اخم داری؟من سی دو سالمه میخوام بزنم هنوز نشده برم

خط اخم داره یه کم بین دو ابروم خیلی کم چروک شده ..بین دو ابروم و بینیم یه کم فرورفته س یه بار عروس خواهرشوهرم گف اینجاتو فیلر بزن داره چروک میشه

همسرم و خانوادش خیلی اهل مقایسه ن..جلو من از زیبایی جاریم میگن..کسی ک قبل از فیلر و بوتاکس مث پیرزن ...

خب نظر اونا نظر خودشونو بزار مقایسه کنن.خودتو درگیر مطالعه کن و با اعتماد به نفس بهشون بی اهمیت باش.تمرین کن ولذت ببر

من با ۳۸ سال سن هنوز یک سی سی ژل یا بوتاکسم نزدم.فقط مراقبت پوستی.آره اطرافیان تا دلتتتتت بخاد داغو ...

چرا میپری به آدم ؟! درست حرف بزن سر صبحی . خدا بحال اطرافیات رحم کنه . تو انگار ازونایی ک حمله میکنی و میزنی ! کسی هم باتو کار نداره آرام باش . در ضمن جامعه رو اطرافیان داغان تو تشکیل نمیدن فقط که جمع میبندی . ریپ نزن حوصلتو ندارم🖐

شماها جز مقایسه کردن تون با همدیگه هیچ کدوم کار وزندگی ندارید وای جاریم زده وای خواهرشوهرم زده بیشت ...

اوهوم...هیییعیی..بیکاریه..احساس میکنم از بس بیکارم دارم خل میشم..بچمم نمیزاره یه کتابی چیزی بخونم از بس وابستمه..عروسکم میذارم پیشش باز میاد ب من میچسبه ..حتی وقتی دارم ظرف میشورم..گاهی میترسم حواسم نباشه پام بره روش از بس تو دست و پامه

شماها جز مقایسه کردن تون با همدیگه هیچ کدوم کار وزندگی ندارید وای جاریم زده وای خواهرشوهرم زده بیشت ...

انقد کتاب نخونده دارم تو کارتون دارن خاک میخورن..میخوام یه قفسه کتابخونه بخرم کم کم بخونمشون..خیلی عذاب وجدان دارم..شش ساله این کتابارو گرقتم هنوز هیچی نخوندم از وقتی بچه اولم دنیا اومد من کلا یه زن گوشه گیر و خاله زنک و نق نقو شدم 😑گاهی حالم از خودم بهم میخوره میگم این مرد چطور داره تحملم میکنه .. الان یه مدته دارم این نق زدن و مقایسه زندگیم با بقیه رو ترک میکنم اینستامم حذف کردم ..

انقد کتاب نخونده دارم تو کارتون دارن خاک میخورن..میخوام یه قفسه کتابخونه بخرم کم کم بخونمشون..خیلی ع ...

بهترین کارو انجام میدی .کتاب ها که جلوی چشمت باشن شروع می کنی به خوندن .بچه ات یه مادر باسواد بیشتر دوست داره تا یه مادر عملی وژلی. خودت دوست داشته باش قطعا زیبایی که همسرت همین چهره ات دوست داره