2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فیلر چونه و زاویه فک بزنی طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چیز بدی نگفته منم باهاش موافقم 

تو ایرانی که همه چی تحریمه و نمونه داخلی‌اش ضعیفه معلوم نیست چی میزنن به صورت مردم

دقت کنی بعد یکی دو سال خیلیاشون داغون افتضاح میشن

شمام الکی حساسیتش رو بیدار نکن

پول خواهر..‌پول ندارم..وگرنه الان کلا ژل بودم😁

ناراحت نشی ها ولی اخه یه قیافه مصنوعی به چه درد میخوره همسرت درست میگه قطعا بدون عوارض نیست الان هم که نچرال بودن فقط زیبا هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آخه یه مشت داغون بودن الان کلی عمل و فیلر زدن و میان از خودشون جلو من تعریف میکنن و پز خوشگلیشونو می ...

هم تو هم خودشون می‌دونن هیچ گوهی نبودن

اونام خواستن چیزی بگم تو با یه پوزخند بگذر

از فکرش دربیا .

عمل زیبایی یعنی یه چیز داغون شده باید زیبایی رو بهش برگردوند. 

وقتی یه چیز ردیف هست دست ببری توش خرابش میکنی .

الان چند درصد از کسانی که عمل کردن راضی هستن نهایت ۵ درصد 

باقی میگن خراب شد ترمیم کنیم یا الان با اصلاح اونور اینور رو درست کنیم همینطور میرن جلو اخرش فاجعه میشه 

همه چیز هم از یه سی سی نیم سی سی شروع میشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

برو هرکاری دوست داری انجام بده.انجام ندی اعتمادبنفست کم میشه و خودتو کم نیبینی

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
آخه یه مشت داغون بودن الان کلی عمل و فیلر زدن و میان از خودشون جلو من تعریف میکنن و پز خوشگلیشونو می ...

بگو کسی که نیاز داره باید بزنه 

من نیاز نداشته صورتم 

و همسرم اینطور میپسنده

طبیعی