2777
2789

نه فکر نمیکنم

من خوندم ولی زندگیم هرگز درست نشد

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت میخوندم اینقد حالم خوب بود کلا بهتر از تمام تراپیست ها عمل میکنن خیلی خوب بود کارامم همیشع زود ردیف میشد زیادم نمیخوندم فقط همون وتر و شفع و بازم تنبلی میکنم 

نماز شب رو دو رکعت مثل نماز صبح میخوندم

صورتم واقعا روشنترشده بود

حال روحیم بهتر بود

به خواسته هام هم میرسیدم

ولی اینکه زندگی همیشه رو غلتک باشه و بی مشکل نه

ولی تجربه عالی بود

دردم از یار است و درمان نیز هم

کسی که نماز شب میخونه حتما از قرآن هم سردرمیاره

توی آیات قرآن صریح گفته شده

(اگه زندگی به کامتون بود و خوش بودید من و قرآن و اسلام رو قبول دارید و اگر بدبختی به سراغتون اومد از دین زده میشید

و منکر همه چیز 

اگر اینگونه بودید پس شما مومن و دیندار نیستید)

نتیجه اینکه خوندن نماز شب نمیتونه جلوی سختی های زندکی رو بگیره فقط میتونه به انسان اراده بده تا با مشکلات کنار بیاد

ما از طرف خداوند مامور شدیم واجباتمون رو‌انجام بدیم و‌کار حرامم انجام ندیم ولی این معنیش این نیست که اگه انجام دادیم پولدار میشیم. پول یه بحثه. تکالیف خدا هم بحث دیگه ای.‌حضرت زهرا و حضرت علی ع هم با اینکه اوج عبادت بودند بعضی روزا چیزی واسه خوردن نداشتند. نماز شبم‌همینه. ما عبادت رو به نیت اطاعت انجام‌میدیم. ولی اگه کسی عبادت رو‌خالصانه انجام‌بده مطمئنم از لحاظ روحی ارومه.‌کلا دینداری واقعی ادم رو اروم می‌کنه این بیت شعر خیلی قشنگه. 

تو بندکی چو‌ گدایان به شرط مزد مکن/که خواجه خود روش بنده پروری داند 

ما از طرف خداوند مامور شدیم واجباتمون رو‌انجام بدیم و‌کار حرامم انجام ندیم ولی این معنیش این نیست که ...

خیلی قشنگ بود ولی من گاهی وقتی عبادتی انجام میدم گوشه چشمی به فوایدش دارم احتمالا کارم اشتباه هست

کسی که نماز شب میخونه حتما از قرآن هم سردرمیارهتوی آیات قرآن صریح گفته شده(اگه زندگی به کامتون بود و ...

نماز شب باعث میشه آدم مشکلات و مشکل نبینه به راحتی ازشون رد بشه به قول خودمون از کاه کوه نسازه

ادم‌درستی بودن ربطی به واجبات نداره. نماز و اینا وظیفه‌ماست که خدا خوسته.

خدا برای کی خواسته؟ فقط مسلمونا؟ برای بقیه چی خواسته؟ غیر مسلمونا تکلیفشون چیه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خیلی قشنگ بود ولی من گاهی وقتی عبادتی انجام میدم گوشه چشمی به فوایدش دارم احتمالا کارم اشتباه هست

نه اصلا اشتباه نیست. خیلی هم خوبه. ولی اگه فقط واسه اون فایده باشه بعد یه مدت میذاریم‌کنار. چون شاید اون فایده‌محقق نشه. یه چیزی واسه اینکه محقق بشه نیاز به چندین علت داره. ما یکیو انجام‌میدیم بقیه رو بیخیال میشیم ولی انتظار داریم همه چی ردیف بشه.‌مثلا تو به بچه یاد بده واسه اینکه لامپ روشن بشه باید کلید برق رو‌بزنی. دروغم‌نکفتی ولی یه بار بچه‌کلید رو میزنه میبینه روشن نمیشه . تو بهش چی میگی؟ میگی شاید برقا قطعه، شاید لامپ سوخته، شاید سیم اتصالی حرده، شاید فیوز پریده. ما هم همینیم. کلی جوانب رو در نظر نمیگیریم ولی انتظار داریم با یه صدقه یا نماز شب یا زیارت عاشورا نتیجه بگیریم. موانع رو خودمون درست میکنیم بعد میگیم چرا نمیشه.