2777
2789
عنوان

چرا اخه به این زودی به مشکل خوردم😭نامزدی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 109 پست
خدا نکنه باید سازش کنیم زندگی بالا و پایین داره با ی دعوا ک نمیشه طلاق گرفت ولی من از بس مغرورم اگه ...

تو باز یه سال گذشته از ازدواجت 

من که روزای اول ازدواجمه خیلی سخته برام

زنگ میژنم میگه درحال حاضر یعنی خاموش کرده؟

کاربری دست دو نفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگفتن یک سال اول زندگی ؟چرا میگی سه سال؟ من باسختی یک سال گذروندم امشبم کلی دعواکردیم الانم تو ...

😂😂باورت میشه من تو این ۳ سال چن بار ب طلاق فک کردم حتی تا دادسرا و کلانتری هم رفتم پرسو جو کردم ک از کجا اقدام کنم اولشو.ولی الان ک به اون روزا فک میکنم خندم میگیره میگم چ بحث چرتی بوده ک با یکم صبوری و ارامش و گفتمان براحای حل میشد ولی،من بخاطرش طلاق هم میخاستم بگیرم😑

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

خب داره ناز میکنه دیگهتو یه زره بهش محبت کن تا برگردهشانس مارو میبینه قبلا زنا قهر میکردن به ما که ...

ب مردی ک قهر میکنه ابدا نباید باج داد و محبت کرد این وضعیتو بدتر میکنه و یاد میگیره همه خاسته هاشو با قهر ببره جلو

😂😂باورت میشه من تو این ۳ سال چن بار ب طلاق فک کردم حتی تا دادسرا و کلانتری هم رفتم پرسو جو کردم ک ...

دقیقا منم امشب خیلی الکی باهاش دعوا کردم و گفتمش فردا میرم خونه بابام😂 

ب مردی ک قهر میکنه ابدا نباید باج داد و محبت کرد این وضعیتو بدتر میکنه و یاد میگیره همه خاسته هاشو ب ...

الان دختره داشت دیوونه میشد حداقل شوهرش برمیگرده اوضاع فعلا بهتر میشه اما همیشه که نباید باج داد اینو میدونم  باید مشکل رو از ریشه حل کرد در کل

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

راه درستشو بلد نیستمفقط یه ماه رل بودیماشتباه بزرگی کزدم

هیچکس هیچیو از اولش بلد نیس چون هردو ادم متفاوت از فرهنگ و خانواده های متفاوتی هستین،ازاین ب بعد سعی کن یاد بگیری البته اگ میخای ادامه بدی و طرف مقابلت ارزششو داره. اگ ن ک همین اول جداشی بهتره

یعنی چیکار کنم عزیزم

دیگران یا من تجربه شخصی خودمونو میتونیم بگیم عزیزم تصم گیرنده خودتی زندگی شخصی خودته.ما ک ن اخلاق شمارو و ن اخلاق طرفتو نمیدونیم چجوریه و مشکل از کجاس.

من ب شخصه میگم کاملا اشتباهه ناز مرد رو کشیدن ب هر دلیل ب هر نحوی ک باشه،اوایل جواب میده و بنظر خوب میار ولی چن سال بعد پشیمونی بزرگی داره و پدر ادم درمیاد تا اشتباهاتشو اصلاح کنه و تغییر بده خودشو و خیلی زمان میبره ک مرد هم عادت کنه ب قهر نکردن

این تجربه ۱۴،۱۵ ساله شخصی منه،اشناها هم همینجوری بوده،روانشناسا هم همینو گفتن،خداهم همینو گفته،خلقتم بر پایه همینه ک زن ناز و مرد نیازع،اینا جاشون عوض بشه همه چ بهم میخوره تو رابطه.

تو رو اعتماد بنفس و عزت نفس خودت کار کن،بقیش خودبخود حل میشه

۲۱الان گفت برمیگردم برم تو ماشینش حرف بزنیمچیا بگم به نظرت

هردو ۲۱؟

هرچی تو دلته،هر انتظاری ازش داری رو در ارامش بهش بگو. بگو زندگی بچه بازی نیس ک هرچی شد بگی میرم خدافظ،بگو رفتنو منم بلدم ولی ما ازدواج کردیم ک کنارهم بسازیم زندگیو وگرنه اگ ب رفتن باشه ک منم میرم خدافظ این ک نشد زندگی رل ک نیستیم دیگ باید عاقلترشیم،بگو زندگی مشترک اسمش روشه ینی فقط منو تو ن دیگران همه باهم.بگو من وقتی بهت بله گفتم ینی تو شدی تکیه گاه من و من میخام کنارت احساس امنیت کنم میخام مرد باشی برام ک زنونگی کنم برات و از این حرفا

به عنوان کسی که 2 سال متاهل بهت پیشنهاد میکنم 

به هیچ‌وجه ناز مرد رو نکش مخصوصا اگر مقصر،اینجوری عادتش میدی به انجام کار اشتباه چون علاوه بر اینکه توبیخ نمیشه از طرفت تازه میری لوسشم میکنی

عشق ورزیدن به همسر خیلی خوبه ولی نازکشیدن ازشون اشتباه ترین کار

امشب تخریبش کردم خیلی بدم تخریبش کردم متاسفانه

مردا قدرت طلبن و این ذاتشونه  اگخ میخای زندگی تو دستت باشه الکی فقط تعریفش کن حتی از یه میوه خریدنش  مثلا بکو کار بلده حتی مبوه میخره بهترین بلده پول به چیز الکی نمیده خخخخ بخدا باورت نمیشه در حد بال دراوردن این بشرا خوشحال میشن