2777
2789
عنوان

چرا اخه به این زودی به مشکل خوردم😭نامزدی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 109 پست
زنگ زدم هی برداشت وسطش قطع کرد

خب داره ناز میکنه  دیگه

تو یه زره بهش محبت کن تا برگرده

شانس مارو میبینه قبلا زنا قهر میکردن به ما که رسید مردا قهر میکنن😐

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

خیلی مغرورم متاسفانه کوتاه نمیام همین اخلاقم خیلی بده

اینا حرفا مال دوران دوستی و کات و رل و دیته

غرور خوبه اما باید دیگه رو خودت و خونت ووهمسرت داشته باشی اگه مقابل همسرت باشی کارت تمومه  غرور یه زن زندگی موفقشه خودش زندگیش همسرش بچش ایندش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من زندگیم کلا خراب شده

نگزان نباش  من تو اون دوران افتضاح  حامله شدم باورت نمیشه  تو بارداری هم بحث و دعوا  داشتیم بحدی که  تا روز زایمانم  قهر بودیم نگم از حال روحی داغونم .... 

یکم حرفات آرومم کرد دیگه فردا یکم کوتاه میام مرسی ازت

خواهش گلم سری  اول ممکنه قدر کوتاه اومدنت ندونه ناامید نشو اگه زندکیت دوس داری بجا دعوا و قهر و توهین باهم حرف بزنید حتی شده با پیام یکمم محبت چاشنیش کن مردا برده محبتن

خب داره ناز میکنه دیگهتو یه زره بهش محبت کن تا برگردهشانس مارو میبینه قبلا زنا قهر میکردن به ما که ...

الان پیامتونو خوندم زنگ زدم غرورمو زیر پا گذاشتم به قول شما ناز میکنه

میگه تو ماشین میخوابم فردا میام بعد قطع کرد

کاربری دست دو نفر
الان پیامتونو خوندم زنگ زدم غرورمو زیر پا گذاشتم به قول شما ناز میکنهمیگه تو ماشین میخوابم فردا میام ...

گفتم بهت غصه نخور خودش میاد 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

اخلاقش عصبانیهمن دوس داشتم شوهرم طرفدارم باشهولی این بعد دعوا ها تخریبم کرد پیش مامانش و خانواده منق ...

عزیزم بنظرم بزرگترین مشکل شما اینه ک خانواده ها دخالت میکنن و اونارو مطلع میکنین. اول از همه باید روش درستشو یاد بگیری ک چجوری با شوهرت مشکلاتتو و خواسته هاتو درمیون بزاری ک جبهه نگیره برات،بعدش تفهیمش کنی ک زندگی شخصیتون به خانواده ها هیچ ربطی نداره و...

بخای باهاش ادامه بدی راه طولانی در پیش داری واموزش و صبوری زیادی لازمه.ولی اگ راه درستشو بری شدنیه و حتما میتونی ب زندگی ایده آلت برسی و شوهرتم بشه همونی ک میخاسی

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

یعنی اولا بحث و دعوا داره؟این دروغه روزای اول شیرینه؟؟؟

برامن روز عقدم بحث داشتیم بعدش شیرین بود و بعد از عروسی ی ماه قبلش تا چن ماه بعدش هرروز دعوا و بحث داشتیم تا قلق همو پیدا کردیم یواش یواش

عزیزم بنظرم بزرگترین مشکل شما اینه ک خانواده ها دخالت میکنن و اونارو مطلع میکنین. اول از همه باید رو ...

راه درستشو بلد نیستم

فقط یه ماه رل بودیم

اشتباه بزرگی کزدم

کاربری دست دو نفر
ههیییی اگه طلاق بگیریم چی میشه؟

خدا نکنه باید سازش کنیم زندگی بالا و پایین داره با ی دعوا ک نمیشه طلاق گرفت ولی من از بس مغرورم اگه شوهرم کوتاه نیاد فکر کنم تا پای طلاقم بریم اینقدر مغرورم و کوتاه نمیام

میگه پاک کن اینستاتو ریکوئستاتوبعد شک میکنهمنم به اون گفتم پاک کنکلا اصلا همه چی به هم ریختست

خوب گفتی گلم رابطه دو طرفس،قرار نیس یکی بچاپه یکی بپاچه