2777
2789
عنوان

چرا اخه به این زودی به مشکل خوردم😭نامزدی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 109 پست
دیگران یا من تجربه شخصی خودمونو میتونیم بگیم عزیزم تصم گیرنده خودتی زندگی شخصی خودته.ما ک ن اخلاق شم ...

پس بهش میگم دیشب چون نگرانت بودم زنگ زدم وگرنه تو باید ناز بکشی نه من

کاربری دست دو نفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا قدرت طلبن و این ذاتشونه اگخ میخای زندگی تو دستت باشه الکی فقط تعریفش کن حتی از یه میوه خریدنش ...

باید از این ب بعد همین کار کنم الکی تعریفش کنم شاید زندگیم تغییر کرد 

باید از این ب بعد همین کار کنم الکی تعریفش کنم شاید زندگیم تغییر کرد

اره گلم  هرچی خودت دوس داری بچسبون بهش و بزرگش کن تا خودشم باورش بشه

مثلا بگو کلا خیلی خوبه جنتلمنه  از تو حرفام میفهمه چی خوشم میاد چه بدم میاد  

بگو خیلی مسئولیت  پذیره  مثلا نوبت دکتری دارم خودم میخام برم میگه نه خودم میبرمت 

اینا پیش خانواده  خودت بگی وقتی هست دوبرابر جواب میده  خخخخ

عزیزم چندساله تون؟ 

اوایل این مسئله ها طبیعی تو بین دوستام زیاد بوده. چون برای هم تازه هستید یه حس حسادت زیاد وجود داره و نسبت به فضای مجازی گارد دارید ولی اینکه از اینستا یا هر فضای مجازی بخوای خروج کنی مشروط به خروج خودش باشه و باج نده! 

کمی به هم فرصت بدید بیشتر با روحیات هم اشنا بشید اینکه میتونه مسخره ات کنه شاید در دوره دوستی یا اشنایی از اشتباهات به راحتی پیشش گفتی یا حرکاتت طوری بوده که کوچیک کردی خودتو که این جرعت رو پیدا کرده. 

۲۱الان گفت برمیگردم برم تو ماشینش حرف بزنیمچیا بگم به نظرت

وای خدا 

عزیزم چرا این همه عجله داشتی ! ۲۱ اوج جوونی. این همه اشپزی و تمیز کردن خونه و تحمل خانواده شوهر وسوسه برانگیز بود! ای کاش خانواده ها اجازه بدن یکم بچه ها پخته تر شن از لحاظ اخلاقی یکم جوونی کنن