الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهش گلم سری اول ممکنه قدر کوتاه اومدنت ندونه ناامید نشو اگه زندکیت دوس داری بجا دعوا و قهر و توهین باهم حرف بزنید حتی شده با پیام یکمم محبت چاشنیش کن مردا برده محبتن
اخلاقش عصبانیهمن دوس داشتم شوهرم طرفدارم باشهولی این بعد دعوا ها تخریبم کرد پیش مامانش و خانواده منق ...
عزیزم بنظرم بزرگترین مشکل شما اینه ک خانواده ها دخالت میکنن و اونارو مطلع میکنین. اول از همه باید روش درستشو یاد بگیری ک چجوری با شوهرت مشکلاتتو و خواسته هاتو درمیون بزاری ک جبهه نگیره برات،بعدش تفهیمش کنی ک زندگی شخصیتون به خانواده ها هیچ ربطی نداره و...
بخای باهاش ادامه بدی راه طولانی در پیش داری واموزش و صبوری زیادی لازمه.ولی اگ راه درستشو بری شدنیه و حتما میتونی ب زندگی ایده آلت برسی و شوهرتم بشه همونی ک میخاسی
خدا نکنه باید سازش کنیم زندگی بالا و پایین داره با ی دعوا ک نمیشه طلاق گرفت ولی من از بس مغرورم اگه شوهرم کوتاه نیاد فکر کنم تا پای طلاقم بریم اینقدر مغرورم و کوتاه نمیام