2777
2789
اگه کاری نکرده بود، هیچ وقت زندان نمیرفت، نهایت بازداشت موقت میشد، طرف رو بردن بند جرائم خشن زندان ا ...

پس چرا ازادش کردن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه ولی خب کلی فن و اینا دارن که خودشونو تیکه پاره میکنن واسه سلبریتی‌شون

تیکه تیکه میکنن ولی زیرخوابشون که نمیشن😑😑😑

فقط یه سری تن فروش هستن که اینکارو میکنن که اوناهم پولشون رو میگیرن

سعید طوسی هم میگفت بیگناهه، اما خودش اعتراف کرد

5تا انکشت شبیه ب هم هستن؟ 

ب رونالدو هم گفتن ک ب ی خانوم تجاوز کرده ، اخرش چیشد؟ متجاوز شد؟ 

بازی ابروی دیکران چقدر براتون راحته. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

تیکه تیکه میکنن ولی زیرخوابشون که نمیشن😑😑😑فقط یه سری تن فروش هستن که اینکارو میکنن که اوناهم پولش ...

ببین اصلا بحث این نیستاا 

الان خیلی از آدمهای مشهور هزار تا کثافت کاری میکنن

ولی اصلا اینطور وایرال نمیشه 

چطور شده این وایرال شده جای تعجبه 

برای همین از نظر من تهمته

وای تاحالا ندیده بودم مردا توی نی نی سایت بحث کننخب ادامه بدین 😁😁

برو تخمه بیار تا ببینم چی میخواد جوابمو بده. 

خانوم هم بود همین حرف رو میزدم 

چرا باید با ابروی دیکران بازی کنیم وقتی هیچی مشخص نیست!

استندبایِ حاجی🙌🏼

قضاوت نمیکنم اما نسبت به تجاوز به یه دختر هم بی اهمیت نیستم

چیزی هیچی مشخص نیست دلیلی نداره اصلا حرفی زد 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

آزاد شد چرا؟

به همون دلیل که نود درصد متجاوزان پست فطرت آزادانه زندگیشون رو میکنن، آیدین آغداشلو ، محسن نامجو ، سعید طوسی ، فرهاد اصلانی ، پورصمیمی ، کیوان امام وردی