2777
2789
منم میم تهمتهاصلا درک نمیکنم وقتی سوپر استاره و هر دختری اراده کنه میمیره براش چون هم پولداره هم خوش ...

عزیزم، آدم عادی تجاوز می‌کنه؟ مریض جنسیه که تجاوز میکنه و برای همچین موجودی در لحظه نه آبرو مهمه نه اعتبار.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

من خودم مردم و جنس پلید بعضی از مردها رو خوب میشناسمبه نظرم دختره راست میگه

اما از دید خانم ها 

یه مرررررد 

نمیاد تو همچین سایتی 

و بین خانمها صحبت نمیکنه 

اونم در رابطه با همچین موضوعی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میم تهمتهاصلا درک نمیکنم وقتی سوپر استاره و هر دختری اراده کنه میمیره براش چون هم پولداره هم خوش ...

این دیدگاه تو هس که هر دختری بخواد میره سمتش

اگع تو رو میخواست تو قبول میکردی؟؟

خیر

پس اینطوریم که میگی نیس 

اگه کاری نکرده بود، هیچ وقت زندان نمیرفت، نهایت بازداشت موقت میشد، طرف رو بردن بند جرائم خشن زندان ا ...

خودش ب شما گفت ب دختره مواد داده؟ 

فردا روزی ک 1 درصد تبرعه شد و بیگناه بود بازم حاضری اینجا این حرفارو بزنی؟ چطور میتونید با ابروی دیگران بازی کنین. 

اب روی ریخته دیگه جمع نمیشه حواستون باشه. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

من فکر میکنم حرفی که داره میزنه درسته هیچ قضاوتی نمیکنم

کسی که یبار میره ترکیه بعد چندوقت برمیگرده دوباره میره کانادا فکر نمیکنم بخاطر دیدن خانوادش باشه.اونم تو این شرایط که اتهام به این مهمی بهش زده شده.

اینو یادت باشه به عنوان دانشجوی روانشناسی:هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

ولی هر چی فکر میکنم اخه دختره چرا باید آبرو خودش ببره اگه دروغه از اون طرف میگم جمشیدی چرا باید با ابن همه شهرت و اعتبار آبرو خودش ببره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اما از دید خانم ها یه مرررررد نمیاد تو همچین سایتی و بین خانمها صحبت نمیکنه اونم در رابطه با همچین م ...

کم تو جامعه شاهد تبعیض جنسیتی و افکار طالبانیسم هستیم، شما دیگه بیخیال شو، مگه حموم زنونه که مرد نیاد، یه سایته که آدما افکار و عقاید و نظرات خودشون رو شر میکنن

کسی که یبار میره ترکیه بعد چندوقت برمیگرده دوباره میره کانادا فکر نمیکنم بخاطر دیدن خانوادش باشه.اون ...

قضاوت نکنیم وسلام

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

خیلی از بازیگرای معروف هالیوودم اتهام تجاوز داشتن سرچ کن میاره

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

این دیدگاه تو هس که هر دختری بخواد میره سمتشاگع تو رو میخواست تو قبول میکردی؟؟خیرپس اینطوریم که میگی ...

من نه ولی خب کلی فن و اینا دارن که خودشونو تیکه پاره میکنن واسه سلبریتی‌شون

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨