2777
2789
عنوان

چندروز یه بار بیرون میرید

178 بازدید | 26 پست

یه مدته همش تو خونه ام مثلا آخرین بار هفته قبل دوساعت رفتم بیرون برگشتم افسرده نشم چطور بعضی ها نمیتونن از خونه برن بیرون حالشونم همیشه خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا اصلا نمیرم

این هفته همش بیرون بودم جشن داشتیم بعدشم دانشگاه دارم دیگ..

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

منم زیاد خونه بمونم حالم گرفته میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

هر روز بیرونم چون شاغلم و کلاس هم میرم ولی متاسفانه هیچ تفریحی ندارم ،یادم نمیاد آخرین بار کی با دوستام بیرون رفتم یا خرید رفتم 

💜