2777
2789
عنوان

چندروز یه بار بیرون میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست
چه کلاسی رفتی

طراحی لباس

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور سفر اینا هم‌ هیچ نرفتم

من آخرین سفرم پارسال مهرماه رفتم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
خب من اصلا با کسی رفت‌وآمد ندارم خودم‌ میرم اما کسی به اون صورت نمیاد

من دوبار خونه کسی برم اون نیاد کلت نمیرم دیگه میگم حتما خوشش نمیاد که ادامه داشته باشه 

طراحی لباس

طراحی لباس رو آموزشگاه خیاطی رفتی یا کلا کلاساش جداست؟ من کلا شاغل بودن و دوست ندارم یعنی تنبلم کلا نمیرم دلم میخواد همین زن خونه باشم 🤣🤣ولی دوست دارم برای سرگرمی یه کلاسی برم نمیدونم چی مثلا برای میکاپ رفتم مدرک اینا هم‌ گرفتم ولی ادامه ندادم دیگ چون فقط برای سرگرمی بودحالا میخوام یه چیزی باشه ک خودمم لذت ببرم از کلاسش توچی پیشنهاد میدی 

طراحی لباس رو آموزشگاه خیاطی رفتی یا کلا کلاساش جداست؟ من کلا شاغل بودن و دوست ندارم یعنی تنبلم کلا ...

عزیزم من خیاطم ، کنار کارم برای پیشرفتم دوره های مختلف مربوط به خیاطی میرم 

خیاطی رو پیشنهاد میدم خیلی خوبه توی خونه میتونی سرگرم بشی و لذت پوشیدن لباسی که خودت دوختیم هم بچشی 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم من خیاطم ، کنار کارم برای پیشرفتم دوره های مختلف مربوط به خیاطی میرم خیاطی رو پیشنهاد میدم خیل ...

رفتم عزیزم فقط دوره نازک دوزی واقعا اعصاب و حوصله میخواد من که نصفه ولش کردم اصلا اعصابم نمی‌کشید که یه لباس رو کامل کنم 

عزیزم من خیاطم ، کنار کارم برای پیشرفتم دوره های مختلف مربوط به خیاطی میرم خیاطی رو پیشنهاد میدم خیل ...

دوسالی میشه رفتم فقط کلاس دیگ اصلا تمرین اینا نکردم فک کنم همه چیش یادم رفته الگو کشی همه چی  چطور شروع کنم ببینم میتونم یا نه