2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم کتابای عمومی تون کلا چند درسه؟ برای ژوژمان چند بار باید لباس بپوشین؟

برای دهم؟ منظورت فشن شو؟

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

آره دهم... دهمی؟ یازدهم و دوازدهم دارن؟ چند باره کلا؟

من یازدهمم گلم

ما پارسال فقط یبار آخرای سال فشن شو برگزار کردیم

امسالم احتمالا همینطور باشه

اما اگه هرچی لباسای بیشتری بدوزی، میتونی یبار بری و برگردی و اونیکی لباستو بپوشی دوباره بری رو صحنه

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

من یازدهمم گلمما پارسال فقط یبار آخرای سال فشن شو برگزار کردیمامسالم احتمالا همینطور باشهاما اگه هرچ ...

کتابای عمومی تون کلا چند تا درسن شنیدن فقط 2 درس هستن عمومی هاش درسته؟ یا بیشتره؟ یعنی هرسال ی باره؟ بدفشن شو  آخرای سال هست فقط؟ 

کتابای عمومی تون کلا چند تا درسن شنیدن فقط 2 درس هستن عمومی هاش درسته؟ یا بیشتره؟ یعنی هرسال ی باره؟ ...

نه بابا ۴،۵ تاس

اره برا ما اینجوری بود ولی شاید برا بقیه مدارس فرق داشته باشه یعنی سالی ۲ بار باشه

تو سال چندمی

نه بابا ۴،۵ تاساره برا ما اینجوری بود ولی شاید برا بقیه مدارس فرق داشته باشه یعنی سالی ۲ بار باشهتو ...

(منظورم از 2 درس حجم دروس عمومیتون هست!) من 11 ریاضی ام رشتم مربوط نیست برای یکی از دوستام پرسیدم 

(منظورم از 2 درس حجم دروس عمومیتون هست!) من 11 ریاضی ام رشتم مربوط نیست برای یکی از دوستام پرسیدم

فقط انگلیسی ۲ درسه بقیه مثل دینی ده یازده درس یا اینطوریاس

فقط انگلیسی 2 درسه؟ یعنی دروستون حفظیه؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم اذیت شدی🌷

هم حفظی هم حل مسئله

امسال یعنی یازدهم فیزیک داریم ریاضی هم داریم

پارسال که دهم بودیم ریاضی هم داشتیم با شیمی(شیمی هم حفظیات توش داره هم حل مسئله)

نه گلم راحت باش بازم سوالی داشتی بپرس💗

فقط انگلیسی 2 درسه؟ یعنی دروستون حفظیه؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم اذیت شدی🌷

اره فقط انگلیسی

البته عربی هم فکرکنم دو یا سه درسه