2777
2789
عنوان

از کی حس کردین بزرگ شدین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 40 پست
مجردی؟مثلا چه تصمیماتیاگه مجردی که خوش به حالت چون خانواده ما هیچ وقت نزاشتن خودمون تصمیم بگیریم

بله مجردم ۲۲ سالمه .  داستان ‌کنکوره . من سال هاست دلرم کنکور میدم اون وسط هم رفتم دانشگاه ولی انصراف دادم . امسال رتبم نسبتا خوب بود و میتونستم رشته های خوبی رو بزنم (حتی تعهدی پزشکی شهرستان ) ولی یهویی اون اخر‌....دلم نیومد و چون میدونستم به هدفم نمیرسم امسال گفتم بیخیال بابا و همه رشته های دیگه رو پاک کردم. در باره اون چیزی هم که گفتید متاسفام عزیز که میشنوم اینو 

انشالله بهترین ها رخ بده براتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله مجردم ۲۲ سالمه . داستان ‌کنکوره . من سال هاست دلرم کنکور میدم اون وسط هم رفتم دانشگاه ولی انصرا ...

فک کنم چهارمین سالتون بود کنکور میدادید دیگه ؟

و در آخر چی انتخاب کردید رشته😍

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷

فک کنم چهارمین سالتون بود کنکور میدادید دیگه ؟و در آخر چی انتخاب کردید رشته😍

ممن فارغ التحصیل ۱۴۰۰ بودم عزیز . من رتبم شد ۴۰۰۰ و خورده ای . انتخاب رشته فقط بینایی و فیزیو و پزشکی و دارو رو زدم  و تعهدی هارو نزدم . متاسفانه مردود شدم(انتظارش رو داشتم )💔😁

ممن فارغ التحصیل ۱۴۰۰ بودم عزیز . من رتبم شد ۴۰۰۰ و خورده ای . انتخاب رشته فقط بینایی و فیزیو و پزشک ...

من یکم خنگم نفهمیدم یعنی چی فارغ التحصیل 1400😂

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷

ممن فارغ التحصیل ۱۴۰۰ بودم عزیز . من رتبم شد ۴۰۰۰ و خورده ای . انتخاب رشته فقط بینایی و فیزیو و پزشک ...

امیدوارم به اونچه که دلت میخواد برسی و موفق باشی گلم❤️

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷

دور از جونت . یعنی دیپلمم رو سال ۱۴۰۰ گرفتم

من اینجوری حساب کردم که 18سالگی کنکور میدیم واسه همین فک کردم چهار بار کنکور دادید

ولی خدایی رتبت خیلی عالی بوده آفرین بهت

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷