2777
2789
عنوان

ازدواج

550 بازدید | 32 پست

سلام دوستان گلم من ۳۰سالمه مجرد هستم کارمند رسمی یک از ارگانهای دولتی  و مدرکم فوق.  لیسانس. ۹روز پیش یه اقا پسری ارباب رجوم بودن اومدن و من کارای شرکتشونو انجام دادم البته کارای شرکت رو یه همکارشون که مسئول اونجا هستن انجام میده ولی اونرو اون پسره اومد فرداش همون اقاهه زنگ زد و گفت همکارم از شما خوشش اومد میشه بیایم اداره منم گفتم باشه فرداش خواهرشون اومدن و شماره خونمو نو گرفتن . همین شنبه پسره با خواهراش اومدن خونمون و پسره به من گفت من از نجابت شما خوشم اوده و اینکه با حوصله کار ارباب رجوعو انجام میدی. با پسره صحبت کردیم  اخرسرم پسره گفت ممنون که با صداقت جواب دادی سوالامو. بعدش دوز بعد خاهرش زنگ‌زده نظرمون رو بخاد مامانم بهش گفته دخترم خاستگار داشته اومدن دیدن خونمون کوچیکه رفتن نیومدن دیگه . و چند تا از رموز زندگیمو به خاستگار گفته بعد خاهره گوشیش خاموش شده و بعد از چند دقیقه دوباره زنگ زده صاداش قطع شده و دیگه زنگ‌نزده. من الان دوروزه دارم با مامانم بحث میکنم که رازمو میگی. الان به نظرتون ممکنه بیان دوباره یا اینکه خاهره عمدا گوشیرو قطع کرده کمکم کنید خیلی داغونم . نمیدونم جرا قسمت نیست من ازدواج کنم . خاهشا راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربطی به اون داشته ک خاستگارتون بخاطر خونه کوچیک رفته 

عجب مادری داری

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

از دست این مامانا

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

رفتار مادرتون سنجیده نبوده.وقتی زنگ زدن یعنی راضین ومنتظر جواب شمان.چه لزومی داشت مادرتون این مسئله روعنوان کنه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بنظرم بازم زنگ میزنه

ممکنه یذرا دلیرد شده باشن اما چون پسره پسندیده بازم تماس میگیرن

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

من فاز مامانتو نفهمیدم.

خیلی عجیبه برام.

عزیزم به خدا توکل کن خدا کن فیکونه. اگه بخاد این ازدواج سر بگیره هیچ چیز جلودارش نیس. تو بسپار بخدا و خودتم دعا کن بگو خدایا هر چی مصلحته همون بشه. شک نکن به اراده خدا

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی