2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44201 بازدید | 704 پست
ععجب عقل کلی اینجا همه منو میشناسن.

اره منم شما میشناسم 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان من کاملاشمارو اینجا میشناسم وکاربری قبلتون رو داشتم نمیدونم الان میخوای چکارکنی اما میتونم ح ...

چه بی ربط خب مشکل پیش میاد با اطرافیان گاهی هم اطرافیان سمین من نمیگم مشکلی ندارم همه نقاط ضعف دارن اما در کل خیلی خصوصیات خوب هم دارم قبل از نقد خودتونم نقد کنید 

خر نشی فقط ۳سال دیگه دخترت بزرگ میشه نهایتا میمونه پیش مادرت گاهی وقتا با یه ادم درست ازدواج میکنی ا ...

منم میگم شاید یه ادم درست و درمون پیوا شد یا تنها میمونم حوصله جنگ اعصاب ندارم ولی اینجا ادمو ناامید میکنن میگن دیگه کی میاد بگیرتت. در صورتیکه خیلی دیدم ازدواج دوم خوبی داشتن من و این تایپ هم نیستیم اصلا. 

به این فکر کن که مجدد ازدواج کنی ولی بفهمی شوهر اولت اخلاقاش خیلی بهتر بود و خیلی بیشتر دوستت داشت،ب ...

۱۰سال ساختم و کنار اومدم و فرصت دادم کدوم عجله؟ مگه عمر چقدره؟ 

عزیزم شوهر ایشون پدر خوبی نیست خودش مشکل داره اصلا ربطی به حرف بقیه نداره کی دلش میاد اجازه بده خانو ...

چه عجب یکی یاد بدبختیا من افتاد من اون شب فقط فرار کردم و اونم رفت تو خونه باباش درو بست اینقدر بی غیرت بعدم افتاد به التماس همیشه همینه. 

مگه نمیگفتی وحشی هستند مثله قوم مغول ؟!!چطور میگی هفته ای یک روز کامل بچه طفلی تنها پیش اونا باشه و‌ ...

نخیر وحشی هستند ولی دیگه الکی که بچه حمله نمیکنن حتی اگه پا رو دمشون میذاشتم هم اینطور نباید میکردن بعدم اون پدرشه باید بچه رو ببینه حالا من نوشتم ولی بچه اینقدر به من وابسته هست که چند ساعت بیشتر نمیمونه. 

تو که حق طلاق رو داری...اگه بچه داری آخرین فرصت رو بده...قبلش یه عالمه شرط و شروط بزار که اگه کارای ...

تیتر چند تا تاپیک اول همین اکانت رو بخونید

و تاریخش رو البته......

البته که خودش میدونه هر کاری بکنه.... ولی برام جالبه که بدونم آیا شما بازم همین نظرتون هست ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره اخه کسی تغییر نمیکنه من میدونم برگرده هم یه مدت کوتاه خوبه بعد دوباره باز همونه ما حرف همو نمیفه ...

اگر اینطوری که به نظرم فرصت مجدد فایده‌ای نداره

بکن این دندون لق رو

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

نمیگم اون حق زندگی بهتر و باب میلش نداشت .نه ولی قبل بچه ها میرفت خوب الان این دو‌طفلی گناه ندارند؟ ...

عزیزم فرض که همه حرفات درست و زن برادرت بدترین زن عالم حالا که رفته ولی برادرت چطور تحمل میکنه بچه اش تا صبح تو رختخواب پرادرار بخوابه و از نامادریش کتک بخوره و گرسنه بمونه؟؟؟؟؟؟ چرا بلند نمیشه بچه رو حموم بره ملافشو عوض کنه یه غذایی درست کنه بده بخورن؟

میدونم جوابی برای این سوالا نداری منم ندارم هیچکس نداره قصدم اینه بگم برادرت از زنشم بدتره. انتخاب قبلیش اون که میگی هرزه و هوسباز بوده،انتخاب الانشم که شمر و یزیده خودشم ظاهرا از هردوبدتره.

خب اخه میگه من این کارو کردم که تو برگردی مهریه هم ازش یه نیم سکه نقد گرفتم بقیشم قسطی شد.

نمیدونم چرا حس کردم شوهرت با همه اخلاقای بدی که داره یه جاهایی مهربونه

همین که حق طلاق داده بهت و مهم تر از اون التماس میکنه برگردی به زندگی خیلی ارزشمنده

میبینی طرف دو ساله شوهرش ولش کرده یبار نمیگه برگرد به زندگی و....