2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44333 بازدید | 706 پست
والا اولا من خواهر هستم ولی قطعا نصف مشکلات به خاطر رفتار برادرمه چه این زن چه هر زنی در ضمن اون خان ...

خوب قربانت برادرتم درست انتخاب نکرده زنی که تو عقد جدا شده نه درکی از زندگی مشترک داره نه بچه داری.نمیگم مقصره ولی اگه برادرت یه زن مناسب شرایطش انتخاب میکرد شاید اینطوری نمیشد.

در مورد دوستمم ببین ما هیچکدوم تو زندگی هم نیستیم ولی من حتی عکسای تینیجری اونو نداشتم همین خودش گویاست. چیزی که تو عکساش واضح بود این بود که تو اون سن بحرانی بلوغ حق فردیت داشته! که خودش باشه! که حداقل یکی از والدین براش ارزش و اهمیت قایل میشده. در حالی که من همچین حق و ارزشی نداشتم. قطعا اونم به نوع دیگه ای ضربه دیده ولی از من سالمتر بزرگ تر شده که تو خونه مون دعوا نبود ولی بدترش بود.

من تو رو یادمه خانواده همسرت خیلی اذیتت میکردن

عزیزم تو که ۱۰ سال بودی ۶ ماه دیگه هم روش بشه ۱۰ سال و شش ماه

با این روش که تو بری بعدا به مشکل میخوری گذر پوست به دباغ خونه میفته

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا حواستون به من باشه.

خر نشی فقط 

۳سال دیگه دخترت بزرگ میشه نهایتا میمونه پیش مادرت گاهی وقتا با یه ادم درست ازدواج میکنی اززندگی لذت میبری خسته نشدی از جنگ اعصاب؟

دقیقا من دارم فرصت بودن با یه موقعیت بهتر رو از دست میدم با زندگی با این.

اره ریخته. 

دخترت بدبخت شه زیر دست ناپدری نا مادری

حتما یه نفر با اسب سفید میاد سراغ توی شاهزاده 

خوب قربانت برادرتم درست انتخاب نکرده زنی که تو عقد جدا شده نه درکی از زندگی مشترک داره نه بچه داری.ن ...

برای ادم مطلقه با بچه اونم دو تا پسر 

مگه جای انتخاب درست هست .

ادم تا مجرده باید انتخاب درست کنه بعدش شرایط سخت تره قطعا به هصوص با بچه ها 

کدوم‌زن خوب و عالی میرفت زن برادرم میشد با دو‌تا پسر بچه توی خونه اش؟!

والا خواستیم یک زن مطلقه با بچه بگیریم براش اونم میگفتن فردا شاید بچه ها با هم نساختن و ...

کلا به نظر من زندگی اولش مدیریت میکرد و زن احمقش کمی به خاطر بچه هاش کوتاه میوند بهتر بود .

الان شوهر کرده و فقط ماهی یک بار میتونه پسراشو ببینه 

اون زمان یکی پسراشو میخواست توی مهمونی بوس کنه خانم بهش برمیخورد و ... الان کوش؟!! 

عرضه نداشت پسراشو بزرگ‌کنه و گذاشتشون پیش برادرم ؛ مردی که میگفت بد است . خوب یکی نیست به این هوس باز بگه درسته الان خوب داری ارضا میشی ولی ایا پسر ۸ سالت با خشتک پاره و گرسنه میره مدرسه توی پدر سوخته یک‌ورت هم نیست ؟! 

خدا  لعنت کنه پدر و مادرهایی که فقط بلدن بزان 

به برادرم همین‌ لعنت گفتم 

برای ادم مطلقه با بچه اونم دو تا پسر مگه جای انتخاب درست هست .ادم تا مجرده باید انتخاب درست کنه بعدش ...

ازت ممنونم که حداقل اگه از پدر مادر شانس نیاوردن عمه ی به فکر و دلسوزی هستی براشون...❤️‍🩹

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد

۱۰ساله باهاش زیر یه سقف بودی.به ننه من غریبم بازیاش گوش نکن،طلاقتو بگیر.آدم نمیشه،مسخواست تو این ده سال درست میشد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دقیقا من دارم فرصت بودن با یه موقعیت بهتر رو از دست میدم با زندگی با این.

هییییییچ پوقعیت بهتری در کار نیست اون هم با یک دختربچه که داری!

عقلت کجاست؟!

کی رو میخوای بیاری بالای سر دختر بچه که ازش مطمئن باشی؟!

مردها برای بچه خودشون پدری نمیکنند برای بچه‌ی زنشون پدری کنند؟! اون هم تو ایران؟!

گول استثناءها رو نخور!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای چقدر ناراحت شدم برای بیبی تو چه شوهر ظالمی خدا ازش نگذره بعضی مردها هم تلافی میکنن درسته. خب خود ...

خواهش می کنم عزیزم 

زندگی مادربزرگمو قبلاتو نی نی سایت با یه کاربری دیگه نوشته بودم خیلی زندگی سختی داشته اگه دوست داشتی بخون 

خودمم نه برنگشتم اخه زندگی من هیییچ راه برگشتی نداشت شوهرسابقم شیشه مصرف می کرد و زندگیمون کلا مختل شده بود شما بگو یه چیز مثبت نداشت که بخام دلموبهش خوش کنم و برگردم  سرکارنمی رفت خرج خوردن نداشتیم هفته به  هفته خونه نمیومدگوشیش هم خاموش وقتی هم که میومد و ازش می پرسیدم یه هفته بی خبر بدون اینکه یه هزارتومنی بهم پول داده باشی کجابودی می گفت به تومربوط تو غلط می کنی تو کارمن فضولی می کنی و فوش و دعوا وکتک زدن در حد مرگ می زد اون اواخر قمارهم می کرد و مشروبم می خورد و تازه افتاده بودبه دزدی کردن و ....اصلااااا از اون کالبد انسانی خارج شده بودو شکل حیوانات شده بود چه ازنظر ظاهری چه ازنظر اخلاقی هرچند که هنوزم همونه 

اونایی هم که بهم می گفتندبرگرد بخاطر بچه برگرد واینا نفسشون ازجای گرم بلند می شد نمی دونستند من تو جهنم واقعی  بود و دخترمم داشت باخودم توهمون جهنم  می سوخت 

تازه وقتی من جداشدم شرایط خوبی مثل شما نداشتم نه خونه ای نه ماشینی نه پس اندازی حدود۱۵۰ گرم طلا داشتم که اونم به زور و با کتک کم کم ازم گرفته  بود و فروخته بود 

من بی هیچی با یه بچه برگشتم خونه ی پدرم مهریه روهم قسط بندی کردند هر۸ماه یه سکه و برای دخترم هم نفقه ی ناچیز گذاشتند که اوناروهم نداد یه سکه پیش قسط دادوبعدش رفت که رفت هیچ آدرس و رد و نشونی هم ازش ندارم 

تازه شرایط شما برای طلاق خیلی خوبه خداروشکرکن که خونه و ماشین داری اگرم شاغل باشی که عالیه

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

خب اخه میگه من این کارو کردم که تو برگردی مهریه هم ازش یه نیم سکه نقد گرفتم بقیشم قسطی شد.

به این فکر کن که مجدد ازدواج کنی ولی بفهمی شوهر اولت اخلاقاش خیلی بهتر بود و خیلی بیشتر دوستت داشت،

به این فکر کن که بچه ات یه نامادری بیاد بالا سرش و هر روز کارش بشه گریه و زاری و اون موقع بگی کاش خودم بالا سرش بودم...

یا اینکه بچه ات با تو باشه و ناپدری باهاش بد رفتاری کنه و بگی ای کاش پدر خودش بالا سرش بود...

خیلی داری برای طلاق عجله می‌کنی 

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

سلام ببخشید یه سوال داشتم ، اجرت المثل ارزش مطالبه کردن داره؟من و همسرم کلا یکسال زندگی کردیم ، بخا ...

بستگی به اقدامات هاتون داره ،چون حرف اول پیروزی هر پرونده نوع و ترتیب مراحل اقدامات داره،الان تصمیم ب اقدامات کردین یا میخواین اقدامات ها انجام بدین؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.