2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44319 بازدید | 706 پست
دنیا و‌ادمها سیاه و سفید نیستند عزیز هیچ‌کی بد مطلق یا خوب نیست .قطعا تو هم مثله شوهرت نقاط ضعف و اش ...

ما کنار ام اوکی نبودیم. 

پس نگید نصف ماجرا که خودتی تو زندگی بعدیتم همین میشه نخیر معلوم نیست. 

زندگی فقط بچه نیست ؟!یعنی ادم با یک شوهر بد بچه دار بشه بعد طلاق بگیره بره دنبال خوشبختی خودش؟!بچه چ ...

✅️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی فقط بچه نیست ؟!یعنی ادم با یک شوهر بد بچه دار بشه بعد طلاق بگیره بره دنبال خوشبختی خودش؟!بچه چ ...

سوالی که میپرسی جواب قطعی نداره. اتفاقا همین امروز صبح دوستم که مامان باباش 8 سالگیش طلاق گرفتندو وضع مالیشون به مراتب از ما پایینتر بود داشت عکسای بچگیشو نشون میداد میگفت اون موقعها ما رو یه روانشناس و تراپی نبردن و من از طلاق خیلی صدمه دیدم . وقتی عکساشو دیدم متوجه در حالی که نسبت به  من خیلی خیلی از من دوران نوجوانی بهتری داشته، بهمین خاطره الانم زندگی بهتر و موفقتری داره.

ببین منم ده ساله با مرد دوقطبی زندگی میکنم خیلی کمکش کردم بهترم شد اما حقیقت اینه که ارامش روحی ندار ...

از اخلاق هاش میشه بگی ؟ ده تا بگو شاید بعضی ها نمیدونن دوقطبی ها واقعا چجوری ان ؟‌ حالا تو نت یچیزایی نوشته اما شما از نزدیک برخورد دارین کمکم کن تا دخترها گرفتار نشن 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
الان برادر خودم بعد طلاق رفت یک زن به نظر موجه گرفت ولی الان اون خانم دقیقا شبیه نامادری های داستانه ...

وای توروخدا بچه رو بدین به مادرش😭💔

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
و اینکه تو‌رو‌خدا به خاطر تبلیغات فرزند اوری و‌وام و‌یارانه و‌داشتن عصای پیری و‌انگیزه زندگی و ....ب ...

عزیزم شوهر ایشون پدر خوبی نیست خودش مشکل داره اصلا ربطی به حرف بقیه نداره 

کی دلش میاد اجازه بده خانوادش سمت بچه یه سالش سنگ پرت کنن ؟ فقط شمرو یزید و حرمله  برمیاد نه ادم معمولی الان اون تاپیکشون خوندم دلم به حال دخترش سوخت واقعا

نه بچه اینطوری بیشتر ارامش داره چند روز یه بارم باباشو میبینه طوری نیست.

مگه نمیگفتی وحشی هستند مثله قوم مغول 

؟!!

چطور میگی هفته ای یک روز کامل بچه طفلی تنها پیش اونا باشه و‌مشکلی نیست؟!

دو حالت ممکنه 

یا اونا اونقدرها هم وحشی نیستند و خودت پا روی دمسون میزاشتی ؟الان هم خیالت راحته به دخترت اسیب نمیرسه 

حالت دوم : شایدم فقط به فکر خودتی و‌اولویت خودت هستی .

حالت سوم خودت بگو 

چون من که از همه چی خبر ندارم نظر بدم عزیز

میگم نمیتونم ۵ ساله سر بچم جدا نشدم از وقتی فهمیدم حاملم تا الان بدترین رفتارارو دیدم و تحمل کردم دی ...

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

با نمیتونم گفتن مسئولیت شما ازت برداشته نمیشه که

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان برادر خودم بعد طلاق رفت یک زن به نظر موجه گرفت ولی الان اون خانم دقیقا شبیه نامادری های داستانه ...

زن موجه احتمالا مجرد نبود تا اون سن؟ یا اگه مطلقه بود بچه هاش پیش شوهرش نبودن؟

فرصتی نده.

به اون قسمت که گفت خودکشی میکنم و فلان گفتم چقدر عزت نفسش پایینه که با کشتن خودش تهدیدت می‌کنه.

ولش کن بابا،برو‌برای خودت نفس بکش.

بخدا دختر فامیل دور مون به پسره بعد از چند سال عقد گفت تکلیفمو مشخص کن،پسره خودشو چس کرد گفت نمیخوامت.

دختره طلاق گرفت مهریه ام بخشید. الان بهترین جا شوهر کرده.

هر کسی لایق فرصت دوم نیست.

سوالی که میپرسی جواب قطعی نداره. اتفاقا همین امروز صبح دوستم که مامان باباش 8 سالگیش طلاق گرفتندو وض ...

با چند تا عکس میشه فهمید کی صدمه کمتری دیده؟!!!

یا شغل و‌موفقیت و‌..ایا زخم های روانی و‌کودکی کیسی نشون میده مگه ؟!!!

زن موجه احتمالا مجرد نبود تا اون سن؟ یا اگه مطلقه بود بچه هاش پیش شوهرش نبودن؟

والا 

اولا من خواهر هستم ولی قطعا نصف مشکلات به خاطر رفتار برادرمه 

چه این زن چه هر زنی 

در ضمن اون خانم یک ازدواج ناموفق در دوران عقد داشته و‌ چیزهایی از شوهر سابقش میگفت گویا شمر بود .

الان میبینم والا خودش از شمر بدتره 

کی دلش میاد بچه با خشتک پاره بفرسته مدرسه 

عزیزم شوهر ایشون پدر خوبی نیست خودش مشکل داره اصلا ربطی به حرف بقیه نداره کی دلش میاد اجازه بده خانو ...

اگه حرمله هستند واقعا 

چطور میخاد بعد طلاق بچه حداقل هفته ای یکی دو روز تنها بده اونا؟!!!!

خودشم بره دنبال نیمه گمشده اش ؟ مردی که بهتر باشه براش .

به نظرت یک مادر میتونه بچه بفرسته پیش حرمله و خودش راحت باشه بعدش؟!