2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44324 بازدید | 706 پست
این حرفو ده سال پیش یه زنیکه به من زد که تحت تاثیر حرفش قرار گرفتم موندم حالا با یه بچه و افسرده شدم ...

اره این حرف درست نیست بازم ادم پیدا میشه ادمو دوستدداشته باشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطر من تا قبل ازدواج و حتی قبل بچه دارشدن اگه مشکل دیدی طلاق بگیر زیاد ضرر نمیکنی .مثله مسافری ک ...

زندگی که همش بچه نیست اصلا این مثالتونو دوست نداشتم به هر حال بازم نظرتون برام محترمه. 

استارتر تاپیکای کاربری قبلتو دیدم یه نکته ای نظرمو جلب کردتاریخ عضویتتو اول نگا کردم بعد تعدا صفحاتی ...

ااره همش در حال فرصت خواستن بود نمود مارو همشم دادیم و ناامیدمون کرد. 

زندگی که همش بچه نیست اصلا این مثالتونو دوست نداشتم به هر حال بازم نظرتون برام محترمه.

زندگی فقط بچه نیست ؟!

یعنی ادم با یک شوهر بد بچه دار بشه بعد طلاق بگیره بره دنبال خوشبختی خودش؟!

بچه چرا میارید وسط بحران ؟!

تو‌طلاق میگیری شاید راحت بشی که بعید میدونم .

ولی اون بچه چی ؟ پدرشو طلاق بدهد؟! 

میشه ؟! 

هر هفته باید بره اونجا !

تنها !

برات مهم نیست ؟!

اگه واقعا خانواده شوهرت وحشی هستند و‌ ممکنه بهت اسیب بزنن ؛ برات مهم نیست دختر ۵ ساله هر هفته یک روز کامل بدون تو و‌حمایتت باید بره پیش اونا ؟!

واقعا ادم میمونه چی بگه 

و اینکه تو‌رو‌خدا به خاطر تبلیغات فرزند اوری و‌وام و‌یارانه و‌داشتن عصای پیری و‌انگیزه زندگی و ....ب ...

حق تا ابد

یه خاله پیر مادرم داشت

میگفت هر کی نمیتونه شب تا صبح بالای سر بچه تب دار بشینه که تب بچه بالا نره و تشنج نکنه

گو..ه میخوره بچه دار میشه

اره این حرف درست نیست بازم ادم پیدا میشه ادمو دوستدداشته باشه.

قطعا بازم از این مردهایی که بلدن دوستت داشته باشن پیدا میشه . خیلی هم زیاد 

ولی تضمینی نیست اون روابط هم بعد ۴ سال به همین شکل و یا بدتر نشه چون قطعا پنجاه درصد شرایط که خودت هستی همون خواهد بود .‌ 

زندگی فقط بچه نیست ؟!یعنی ادم با یک شوهر بد بچه دار بشه بعد طلاق بگیره بره دنبال خوشبختی خودش؟!بچه چ ...

نه بچه اینطوری بیشتر ارامش داره چند روز یه بارم باباشو میبینه طوری نیست. 

یعنی خودم بدم؟

دنیا و‌ادمها سیاه و سفید نیستند 

عزیز هیچ‌کی بد مطلق یا خوب نیست .

قطعا تو هم مثله شوهرت نقاط ضعف و اشتباهاتی داشتی .

قاصی یک طرفه نمیشه رفت .

الان شوهرت اینجا نیست که حرفی بزنه 

تو‌هم  داستان از زاویه دید خودت میگی .

اما شما همه زندگی اون بچه ای

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".