2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44324 بازدید | 706 پست

الان برادر خودم 

بعد طلاق رفت یک زن به نظر موجه گرفت 

ولی الان اون خانم دقیقا شبیه نامادری های داستانهای غم انگیزه .

به بچه ها حسادت میکنه ؛ گاها فحش و تحقیر و مقایسه و ...

یک‌بار سر زده رفتم خونه اونها 

من عادت ندارم جایی سرزده برم 

فقط چون نامادری است خواستم اوضاع طفل معصوم ها رو‌ببینم 

ساعت نزدیک‌۱۲ بچه ۹ ساله ظهری بود مدرسه اش هنوز خواب 

نه صبحونه و نه چای نه نهاری

نامادری میگه نمیخورن 

خشتک شلوار مدرسه بچه پاره 

خانم نکرده بدوزه حتی 

و ....

همش انتقاد میکنه اونقدر به خاطر ظرف شستن غر میزنه بچه ها اب نمیخورند که لیوان برندارن کثیف بشه و ....

الان برادرم زن اولش طلاق داد فکر کرد راحت شد و خودش و بچه هاش دیگه جنگ و‌دعوا نمیبینن

ولی الان چی؟

ببین تا برادرم خودشو تغییر نده همینه‌

زن بعدی همینه 

والا به نظرم با مادر بچه هاش میموند بهتر بود . حداقل ماهی یک‌بار جنگ بودولی نامادری حسود وارد زندگی این طفلا نمیکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوسش داری فرصت بده شاید دیگه کسی مث اون دوست نداشته باشه

این حرفو ده سال پیش یه زنیکه به من زد که تحت تاثیر حرفش قرار گرفتم موندم حالا با یه بچه و افسرده شدم راه پس وپیش ندارم از بچم که نمیتونم بگذرم به تنهایی هم نمیتونم بچمو نگه دارم چون خیلییی شیطونه دیوونم کرده بخام طلاقم بگیرم نگه دارم بچمو این مردک خوشبحالش میشه بره کیفشو کنه من بشینم با یه بچه پیش فعال صبح تا شب توخونه اینجوری به کسی نگو من میگم کاش اون زن روهوا یچیزی نمیگفت منم اول زندگیم بود دودل شدم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اگه مشکل دارین نباید بچه دار بشیم که متاسفانه میشیم

خب  ربطی نداره چندسال از زندگیمون گذشته بود رابطمون هم بهتر شده بود اما هی گفت بچه دیدم ۷ سال از زندگیمون گذشته وقتی بچه اومد دوباره شرایط بدتر از از اولایل زندگیمون شد 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اگه مشکل دارین نباید بچه دار بشیم که متاسفانه میشیم

بنظرم مشکل بود همون اول باید جدا شد نه اینکه بچه دار نشد کسیم نباید بیاد بگه شاید بهتر از این پیدا نکنی مگه قراره طرف بخاد دوباره ازدواج کنه 

این حرفو ده سال پیش یه زنیکه به من زد که تحت تاثیر حرفش قرار گرفتم موندم حالا با یه بچه و افسرده شدم ...

به نطر من 

تا قبل ازدواج و حتی قبل بچه دارشدن اگه مشکل دیدی طلاق بگیر زیاد  ضرر نمیکنی .

مثله مسافری که  بلیط هواپیما  خریده قبل سوار شدن بفهمه بلیط اشتباه خریده مقصدش نادرسته عاقلانه اینه هزینه و خسارت قبول کنه و‌سوار نشه و‌تمام .

ولی وقتی بچه دار شدی یعنی سوار شدی هواپیما وسط اسمونه و درسته مقصد اشتباهه ولی چاره ای نداری 

منم ادمی دیدم که بچه داشت و طلاق گرفت و بعد ازدواج کرد و خوشبخته گویا 

ولی چند درصد اینقدر خپش شانس هستند ؟

اکثرا با بچه شرایط بعد طلاق چالش های سختی داره . اینکه پدر بچه میاد بچه میبره رپز ملاقات .‌اینکه پشت سرت همش بد تو‌ را به بچت میکن و اینکه خودت نجات دادی از حضور پیش مادر شوهر و برادر شوهر بد ذاتت 

ولی بعد طلاقت دختر ۵ سالت هر هفته باید تنهایی بدون حمایت تو‌بره پیش اون گرگ ها 

و .....بهش اونجا چیا میگن با روح و‌روانش چه بازی میکنن تو که خبر نداری و نیستی متاسفانه 

بعد طلاق یک جزئیاتی و چالش هایی وارد زندگیت میشه که اصلا بهشون فکر هم نکرده بودی 

اکثر مطلقه ها اینا رو‌جایی نمیگن . سعی میکنن برای اینکه شکست خورده نباشن و سرزنش نشن فقط جنبه های خوب بعد ژلاق نمایش میزارن 

و‌ لایه های تلخ پنهون میکنن 

نمیش زن اولشو بیارین

اونم شوهر کرد 

اولش میگفت دیگه هرگززز ازدواج نمیکنه 

ولی بعد یکسال اونم شوهر کرده .

و شوهرش بچه ها فقط ماهی یک روز حق ملاقات که دارن میتونن برن پیش مادرشون .

برادرمم به بچه هاش میگه از مشکلاتشون به اون نگن . چون نمیخاد زنش بفهمه سرکوفت و سرزنش و ...

کلا متاسفانه اینن 

به نطر من تا قبل ازدواج و حتی قبل بچه دارشدن اگه مشکل دیدی طلاق بگیر زیاد ضرر نمیکنی .مثله مسافری ک ...

دیگه ادم باید شرایطش رو ببینه من تمام جوانب رو میسنجم دوس ندارم بچم دست اونا بیفته از یکطرفم من نمیتونم هم بهش برسم هم برم سرکار چون بعد از طلاق اجبارا باید برم سرکار 

اما یکی شاید شرایطش رو داره خانواده دختر از نوشون نگهداری میکنن دخترشون هم سرکار میره میخوره میخابه زندگیش بهتر میشه شاید اسی خانوادش نگعشون میدارن یه دوستی شوهرم داره پسره الدنگ دروغگو  هزارتا حرف زد هرچی بود مقصر خودش بود دخاره تک فرزند بود تو بارداری گذاشت رفت خانوادش رو چشمشون گذاشتنش تو خونه باباش زایمان کرد اصلا مرتیکه نفهمیدکی بچش بدنیا اومد تا الانم شاید یکی دوبار بچشو دیده اونم تو کلانتری دختره سرکار میره پدر مادرش بچشو نگه میدارن زندگیش خیلی بهتر شد تا با اون الدنگ دوزاری میموند من به کسی نمیگم طلاق نگیر هیچوقت 

خودمم شاید بچم بزرگتر بشه الان دوسال ونیمشه بمونه مهد درست غذا خور بشه چون بشدت بی اشتهاس طلاق بگیرم خودم نگهش دارم اما اینکه طلاق بگیرم بچه رو بدم نه نمیتونم 

و اینکه تو‌رو‌خدا 

به خاطر تبلیغات فرزند اوری و‌وام و‌یارانه 

و‌داشتن عصای پیری 

و‌انگیزه زندگی و ....

بچه نیارید .

هیچ‌نوزادی قادر نیست زندگی اشتباه شما رو مدیریت کنه و‌درستش کنه .

وقتی امانت از خدا خواستید و گرفتید 

متعهدانه و با فداکاری حداقل ۱۸ سال باید حمایتش کنید و ترجیحا زیر سایه پدر و مادر  مراقبش باشید و کمی از خواسته هاتون بگذرید و‌کمتر جنگ و‌دعوا و لجبازی کنید . بالاخره هر مردی یک قلقی داره . پیداش کنید . به خاطر روح و روان بچه کوتاه بیایید .

وای چقدر وحشتناکه پدر و‌مادرایی  طلاق گرفته دیدم بچه ۵ ساله کلانتری تحویل هم میدن .

سر ۴ تا حرف چرت خواهر شوهر طلاق میگرن و‌اونوقت اون بچه بی پناه باید دست به دست بشه 

بره تنهایی خونه همون خواهر شوهره 

موندن توی ی زندگی سمی بیشتر روان بچتو به هم میزنه تا طلاق شمااا

ادمهای عاقل و سالم وقتی طلاق میگیرن زیاد بچه ها اسیب نمیبینن .

دقیقا همین ادمهای سمی .‌بعد طلاق سم بدتری وارد زندگی و روح و روان بچه میکنن .

طرف هر چی بی شعورتره تبعات بعد طلاق واسه اون بچه بیشتر بوده .

حتی من یک‌مورد شنیدم توی محله خودمون 

شوهر عوضی بعد طلاق روز ملاقات دختر ۷ ساله رو بردو دیگه هیچکی نمیدونه الان کحان 

و‌چون دزد بچه همون پدر و ولی شرعی و قانونی بچه است ؛ مادره بدبخت هیچ‌کاری نمیتونه بکنه و چند ساله شکایت و ...چشم گریون