2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44369 بازدید | 706 پست
اینا اگه جدا نشن تا اخر عمر همیشه همین طوری زندگی خواهند کرد فقط ممکنه یه بچه دیگه رو هم این وسط بیچ ...

اره منم نمیخوام زندگیم اینطوری پیش بره امکان داره بازم منو حامله کنه که مچبور شم بمونم. 

ببخشید نفقه خودت و دخترت چقدره الان؟ مهریه ات قسطی شد یعنی چجوری؟ سالی یه سکه؟

بله تقریبا سالی یه سکه ماهی ۷ الی ۸ تومن یعنی ۱/۴ حقوقش نفقه خودم و دخترم ۵م خیلی کم بریدن نفقه پارسالمه افزایش ندادن اخه پارسالم در حال طلاق بودیم برگشتم طلاق قطعی بشه نفقه منو دیگه نباید بده دو تومن به خاطر دخترش باید بده ولی مهریه میشه ۱/۳ حقوق. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جداشو طلاقتو بگیر خیال خودتو راحت کن، بعد بهش بگو برو درمان کن، خوب که شدی بهت رجوع میکنم همین! اصلا ...

میگه خودمو میکشم و خیلی میترسه من برم ازدواج کنم با کس دیگه چون واقعا هم تو این مدت خودشم فهمید خواهان زیاد دارم. و احتمال این که از این طلاق بگیرم برم ازدواج کنم با کس دیگه زیاده. 

دقیقا خیلی ناراحت این موضوعم هیچوقتم درست نمیشه تو شخصیتشه.

خیلی سخته واقعا شوهرت بره تو تیم خانوادش حس میکنی یه آدمی در برابر یه ایل ایستادی قلبش آدم درد میاد که شوهرش تو تیم اوناست

اوکی محاسبه کنید

اینا نیازه در خصوصی بگو 

اسم شناسنلمه ای طرفین و مادرانشان 

اسم مستعار فقط زن و مرد ( اون اسمی که صدا میزنن " چه در شناسنامه آمده باسد چه نیامده باشد " ) 

ساعت ، روز ، ماه ، سالی که ا لین بار بله دادی ؟ که ببینیم عقد در چه روز و ساعتی جاری سده آیا روز نحس بوده ، آیا ساعت نحس بوده ( مخصوصا ساعت نحس اکبر ) ، یا روز عال ی و ساعت سعد . 

♦️♦️♦️روز نحس شامل : 

۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴ تا ۶ روزه ) : مثلا : تو گوگل بنویسی : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ (( ۲ تا عکسه کنار هم : یه عکس { ورود قمر به برج عقرب } ،، یه عکس { ورود قمر به صورت فلکی عقرب } : ایام هر دو عکس در هر ماه ۴ تا ۶ روزه 

۲ : روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ،،، ۳ روز بدتر از ایام قمر در عقرب ) : مثلا اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه هست : از شب ۲۷ ام شروع میشه ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ مثلا اگه بک ماه قمری ۳۰ روزه هست : از شب ۲۸ ام شروع میشه ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]] 

۳ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

۵ : ساعت نحس اکبر ( مربوط است به سیاره ی زحل ) : [ در ساعت نحس اکبر از انجام ( یا شروع ) کارای مهم و اساسی { نه کارای روزمره } خودداری شود : تو گوکل بنویسی ساعت نحس اکبر میاره چه ساعتی در روز هست . [[ ساعت نحس اکبر : چه به روزهای شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ افتاده باشه چه نیوفتاده باشه ]]

چی بگم والا لینم تا ترس از دست دادن میگیره اینطوری میشه تا خیالش راحت میشه منو به دست اورده باز یه ط ...

اینجوری که تعریف کردین

معلومه ایندفعه دیگه خیلی ترسیده 

درس عبرت شده براش

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

تبریک میگم که عرضه شو داشتی اینم بگم که توبه گرگ مرگه..اینا درست بشو نیستن..من اگه خونه و ماشین به ا ...

دلم میخواد همه خانوما از پس خودشون بربیان

باورتون نمیشه اینقدر طرفدار زنها هستم خیلی از ظلم در حق خانوما ناراحت میشم. 

اینجوری که تعریف کردینمعلومه ایندفعه دیگه خیلی ترسیده درس عبرت شده براش

من تو این ده سال هیچوقت ندیده یودم شوهرم گریه کنه اما پشت تلفن یا تو روم کلی گریه میکرد پشت تلفن ضجه میزد میگفت تو رو خدا دارم میمیرم و هق هق میزد یه مرد که خب دل ادم واقعا از سنگم باشه دیگه نمیتونه تحمل کنه. 

همین که اومدی تاپیک زدی ینی هنوز دلت هست که یه فرصت دیگه بهش بدی ولی اینو بدون اگه فرصتی هم بدی درمانش سخته اگه پا به پاش هستی دوتایی برید پیش یه روانشناسی که واقعا علمشو داشته باشه نه ازین چرتو پرتا بعد یه مدت دیدی اگه بهتر شد ک هیچ نشدم ک چیزیو از دست ندادی جدا میشی

استارتر تو طلاق بگیر نیستی،و اینکه من تاپیکاتو یادمه والا خودتم مشکل داری.خودتو اصلاح کن و بخاطر بچت ...

ااینقدر از شماها که میاین اینطوری حرف میزنید بدم میاد اره کلی مشکل دارم همه پر مشکلن صد در صد خودتم پر مشکلی 

اما اینقدر گفتین تو طلاق بگیر نیستی من الان حق طلاقمم گرفتم فقط کارای تبتش مونده پس ارادشو داشتم و تا اینجا اومدم. 

همین که اومدی تاپیک زدی ینی هنوز دلت هست که یه فرصت دیگه بهش بدی ولی اینو بدون اگه فرصتی هم بدی درما ...

وقت و زمان 

۲۵سالگی جوون تر با حوصله تر و موقعیت های بهتر برام بود

الان سی سالم شده کم کم پیر و تنها و خودمم یه مریض روانی میشم.