2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44379 بازدید | 706 پست
تو الان خوشبختی عزیزم بهت تبریک میگم کا تونستی با گرفتن حقت از یه نر راحت بشی

خودمم باورم نمیشه دیگه سند ازادیم تو دست خودمه ۱۰سال گیر کرده بودپ و نمیذاشت خلاص بشم. 

بنظرم مشکلت در حد طلاق حاد نیستدرستش کن با مشاورهنه خیانتکاره ن معتاده دوست دارهفک کردی بقیه مردها چ ...

گاهی خودمم به این فکر میکنم اما این که حال من با این اقا تو زندگی خوب نیست و حرف همو نمیفهمیم هم چیز کمی نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر که شناختیش.توروخدا دوباره برنگرد و این همه فشار و به خودت تحمیل نکن.این آدم لایق نیست.الان ...

اره دقیقا همینه تا خیالش راحت بشه منو به دست اورده رفتارش تغییر میکنه من دیگه میشناسمش. 

فرصت اخر بدی دوباره ۱٠ سال دیگه گیر میفتی از نظرم این همه صفت بد جای فرصت دادن نداره

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

فرصت اخر بدی دوباره ۱٠ سال دیگه گیر میفتی از نظرم این همه صفت بد جای فرصت دادن نداره

پس بعضیا میگن مشکلت در حد طلاق نیست و وای ببین چقدر دوستت داره حق طلاقم داده همین حرفا ادمو دو دل میکنه. 

درخواست دادم من خودمم کار ف ال انجام میدم حالا اینجا نگفتم که تبلیغ نشه جالب اینجاست برای برگشتنم هر ...

ینی جواب ف.ال میگه : برگشتنت بیجاست ، زحمت بیهوده داره ؟ 

محاسبلت من با حروف ابجده ( ابجد کبیر ،،ابجد صغیر ، ابجد ترتیبی : 

اونایی که با ابجد کبیر محاسبه میشن : 

♦️ستاره ی دوام ( محاسبه به روش شیخ بهایی ) : تو گوگل بنویسی ستاره ی دوام ( یه عکس زمینه صودتی میاد " اون محاسبه ی ستاره ی دوام هست " ) 

♦️لوح اختلاط ( محاسبه به روش میرداماد " یا ابوریحان بیرونی " دقیق یادم نیست ) 

♦️بچه دار میشوند یا نه ( ابن سینا ) 

♦️درجه { میزان } دوستی زن و مرد ( ابن سینا ) : 

تو گوگل بنویسی : درجه دوستی زن و مرد ( سایت های دیگه از اهورا مشکان میاره ، ننویس درجه ی دوستی زن و مرد ،، 

بنویس درجه دوستی زن و مرد 

♦️کیفیت زندگی زن و مرد ( ابن سینا ) 

♦️با ابجد صغیر ( ستاره ی عشق 

♦️با ابجد ترتیبی ( دانستن عاقبت این دو 

♦️اگه شخص متاهله ( ساعت ، روز ، ماه ، سال : که خطبه ی عقد جاری شده [ صیغه ی عقد دائم یا صیغه ی عقد موقت ،،، اگه قبلش صیغه ی محرمیت خونده شده ( ساعت و تاریخ صیغه ی محرمیت {{ ینی منظور اینکه اون خطبه ی عقدی که برای اولین بار جاری شد .

روز خواستگاری ، روز جشن نامزدی ، روز بله برون ، روز جشن عروسی : اینا مهم نیست ( هر چند یه عده همینارم مراعات میکنن ) فقط روزی که عاقد خطبه خوند

یعنی ببینیم خطبه ب عقد در چه روزی جاری شده : آقا روز نحس بوده ، آیا ساعت نحس بوده ( مخثوصا ساعت نحس اکبر ) ، یا روز عادی : عقد در روز نحس و ساعت نحس اکبر هم کم کم باعث بروز مشکلات و مشاجرات و دردیرها و در نهابت منجر به طلاق میشه ( اگه تمایلی به جدایی ندارن بابد طلاف بکبرن بعد دورباره در روزی که نحس نیست عقد کنن )

پس بعضیا میگن مشکلت در حد طلاق نیست و وای ببین چقدر دوستت داره حق طلاقم داده همین حرفا ادمو دو دل می ...

بعضیا عادت دارن بسوزن و بسازن

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ینی جواب ف.ال میگه : برگشتنت بیجاست ، زحمت بیهوده داره ؟ محاسبلت من با حروف ابجده ( ابجد کبیر ،،ابجد ...

جدی جواب کاری که شما انجام دادین اینه که برگشتم بیجاست؟ میگم خودمم ف ال میگیرم مشتریام همه راضین برام بد میفته همش استاد خودمم بهم میگه برگشتت اشتباهه.