2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44414 بازدید | 706 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین خیالش که نبود هیچ به حرف مامانش با زن داداشش که قهر بودیم رفت دست داد و کلا همیشه ترجیحش اونا بو ...

شما تو تاپیک آخرت گفتی دو دل شدی برای طلاق و متارکه 

من بلدم طالع و قسمتِ ازدواج رو محاسبه کنم‌ اینجا یا خصوصی هر کدوم که شما مایلی ( بدون هزینه 

بعد نظر داد به پای این مرد بمان یا نه 

محاسبه رو اینجوری یاد گرفتم : سال ۹۶ اتفاقی سایت های : اهورا مشکان ازدواج رو تو گوگل دیدم و خوندم برام جالب اومد پرینت گرفتم و دقیق تر خوندم و محاسباتش رو یاد گرفتم 

تو گوگل بنویسی : اهورا مشکان ازدواج ( سایتهاش رو میاره ،،، مدیر سایت و محقق و فقیه : آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی  هست 

بهش اصلا فرصت ندهحرف اینایی که میگن فرصت بده اصلا گوش نکن اونا جای تو نیستن خودشون باشن یه لحظه هم ...

افرین خوب درک کردی چی گفتم خیلی سخته با همچین مردی زندگی کردن دست خودشم نیست درست نمیشه. 

شما تو تاپیک آخرت گفتی دو دل شدی برای طلاق و متارکه من بلدم طالع و قسمتِ ازدواج رو محاسبه کنم‌ اینجا ...

درخواست دادم من خودمم کار ف ال انجام میدم حالا اینجا نگفتم که تبلیغ نشه جالب اینجاست برای برگشتنم هر بار میگیرم هیچوقت یه کارت خوب نمیاد. 

با عرض معذرت عزیزم شما که میدونستی اخلاقش بده روانیه چرا بچه دار شدی از اش؟چرا ی بچه رو بدبخت میکنین ...

یخورده خوب بود یخورده بد نه این که تماما بد باشه. بعدا پی بردم اختلال روانی داره. و داشتم جدا میشدم دیدم حامله ام چندین و چند بار برگشتم به خاطر بچه. اما دیگه نمیتونم انگار 

پس حرف عقلت را قبول کنه .شرایطتت بعد طلاق خوبه؟شغل داری؟

بله من خودم کار میکنم اونم که هست باید کار کنم و کلا بار زندگی بیشتر رو دوش خودمه. اون سرکار میره ولی بیشتر مسئولیت ها رو دوش من بوده همیشه. 

ایشون ادم خودشیفته ای هست که امکان درست شدنش صفره و حتی علم روانشناسی از درمان این مدل ادمها نیز نمی ...

اره روانشناسمم بهم میگه این خودشیفتست خودشیفته ی دو قطبیه که درست نمیشه خودمم میدونم اختلال هاشو همیشه هم از خودش راضیه تو زندگی همیشه میگقت من خیلی خوبم من کاری نکردم از خودش تعریف میکرد و نمیتونستم چیزایی که ناراحتم میکنه رو بهش بفهمونم. 

منم خودم رفتار برام مهمه و این اقا اینقدر با رفتارش، منو دلسرد کرده که حرفاش دیگه برام مهم نیست تو ل ...

خداروشکر که شناختیش.توروخدا دوباره برنگرد و این همه فشار و به خودت تحمیل نکن.این آدم لایق نیست.الان خودشو زده به موش مردگی،خرش از پل بگذره دوباره شیر میشه.یکبار برای همیشه دندونشو بکن