2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 34728 بازدید | 600 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بجای حق طلاق شرط نذاشتی بره خودشو درمان کنه

البته منظورم این نیست که حق طلاق بده من خودمم دارم میگم که برای زندگی درمان شدنش واجبتره

البته با این قضایا مشخصه حسابی چشمش ترسیده شاید تلاشی بکنه برای اصلاح و تغییر خودش

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچتون با کیه

حضانتشم گرفتم تو مهزر هم ازش تعهد گرفتم ماه به ماه نفقمونو واریز کنه همه کارهارو تموم کردم به زندگی تنهایی عادت کردم دیگه حسی بهش ندارم میدونم ادما عوض بشو نیستن اما اون هی میخواد برگرده خودم پس زندگیم برمیام اینطوری بیشتر ارامش دارم اون منو نمیفهمید و دائم جنگ اعصاب داشتیم اصلا حرف همو نمیفهمیدیم. 

والا با این اوصاف خودت که میدونی...

توکه حق طلاق رو داری درسته یک درصد ممکنه تغییر کنه ولی آخرین فرصت رو بهش بده تا چند وقت بعد دوباره نیاد و توام برگردی اونم بعد اینکه جدا شدی و همه فهمیدن

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
خب اخه میگه من این کارو کردم که تو برگردی مهریه هم ازش یه نیم سکه نقد گرفتم بقیشم قسطی شد.

یک مرد با درک اول هیچ وقت یک کاری نمیکنه ک خانمش ب عذاب بکش بلندشه بره ،بعدشم هنری نکرده نصف مهریه گرفته حق طلاق داده ،تازه کلی از حق هاتون هم گذشتین مطمعنم 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
دقیقا من دارم فرصت بودن با یه موقعیت بهتر رو از دست میدم با زندگی با این.

من خودم چندسال وقتمو برای یه پسرگذاشتم خیلی راحت منوفروخت مطمعن باش شوهرت بهترازتوپیداکنه میپره روش ماخانوما ساده اییم بچه اتم توارامش بزرگ میشه نه بین دعواهای شما  

دختر خوب شرایطت کاملا مشخص! خیر 

یه برگه بردار تمام کارهایی که بخاطر تو انجام داده و باعث خوشحالیت شده و بنویس یه دفتر هم بردار تمام کارهایی که برات نکرده رو بنویس! تمام چیزهایی که تو دلت مونده خونه مادرش فلانی تیکه انداخت این سکوت کرد … منو میزد التماس میکردم ولی دلش نمیسوخت و ادامه میداد و… 

عزیزم اگر چندسال پیش هم مثل الان دودل نشده بودی و تصمیم قاطع میگرفتی اون بچه هم بازیچه دست تون نمیشد و این همه آسیب نمیدید. این مدل ادما خودکشی نمیکنن مطمئن باش. گریه میکنه چون میدونه اگر سر خانواده اش یه داد بزنه پرتابش میکنن بیرون و در اصل بخاطر بی توجهی های خانواده شونه که اینا این همه طرف دارشونن تا ازشون محبت ببینن. هرکاری میکنن تا به چشم خانواده شون بیان 

البته منظورم این نیست که حق طلاق بده من خودمم دارم میگم که برای زندگی درمان شدنش واجبترهالبته با این ...

میگه خب فرصت اخرم بده اما من ۱۰سال فرصت دادم بهش پارسال هم فرصتددادم یکسال برگشتم هیچی درست نشد نه حق طلاق خیلی مهم بود که اگه درست نشد من راحت جدا بشم دوباره هی دردسر نکشم باورم نشد اومد داد اینقدر امسال این گریه کرد و گفت نمیتونم بدون تو که خدا میدونه. ول کنم نبود و نیست. 

دختر خوب شرایطت کاملا مشخص! خیر یه برگه بردار تمام کارهایی که بخاطر تو انجام داده و باعث خوشحالیت شد ...

اره اخه کسی تغییر نمیکنه من میدونم برگرده هم یه مدت کوتاه خوبه بعد دوباره باز همونه ما حرف همو نمیفهمیم و من دیگه دوستش ندارم از رابطه باهاشم لذت نمیبرم. اوووه من همونم که خانواده شوهرم طرفم سنگ پرت کردن و این لاشی بی غیرت هیچ کاری نکرد کلی ازشون کینه دارم بچمم تو جنگ اعصاب داشت بزرگ میشد چند ماه اخرم همش قهر بودیم زیر یه سقف. ولی تا رفتم سمت طلاق خیلی افتاد به التماس قبلش هر چی میگفتم داری منو اذیت میکنی عین خیالش نبود و ادمی هم هست که دائم دروغ میگه. 

اره اخه کسی تغییر نمیکنه من میدونم برگرده هم یه مدت کوتاه خوبه بعد دوباره باز همونه ما حرف همو نمیفه ...

پس به خودت احترام بزار و برنگرد حتی تعجب میکنم برای این فرد بی ارزش تاپیک زدی. انرژیتو بزار برای زندگی مجردیت برای اینکه چطوری روحت رو زنده کنی خاطرات بد رو فراموش کنی..

من خودم چندسال وقتمو برای یه پسرگذاشتم خیلی راحت منوفروخت مطمعن باش شوهرت بهترازتوپیداکنه میپره روش ...

اره والا اگه برگردیم باز باید شاهد دعواهای ما باشه حالا هی شوهرم پیله کرده کی بیام خونه؟ دارم دور سرم میچرخونمش دلم نمیخواد دیگه زندگی کنیم. اختلاف فرهنگیمون زیاده اصلا من و این ادم واقعا حرف همو نمیفهمیم بچه ننه هم هست مامانش خیلی پرش میکنه زده شدم دیگه ازش اینقدر خونوادش منو اذبت کردن و این عین خیالش نبوده داداشش بهم فحش ناموسی داد همین چندماه پیش این هیچی نگفت. و باهاشونم خوبه میدونید باغیرت نیست یه چیزایی تو خونش نیست و من خیلی اذیت میشم بابتش. 

اصلا مناسب هم نیستیم من به این باور رسیدم برای منم خیلی سخت بود اما واقعیتو قبول کردم.

خب الانم ذهن ت فریب میده راهتو برنگرد جدا شو 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.