خیلی بیچاره ان طفلی ها
نمیشه همه شرح داد .
از مادر هوس بازشون متنفرم . چرا در عرض ۲ سال دو بچه زایید ؟ اینکه نمیخواست مادری کنه .من خودم هزار تا کار دارم نمیرسم دائما برم به بچه های برادرم سر بزنم . تازه هر بار میرم صحنه هایی میبینم تا چند روز حالم بده .
خدا لعنت کنه مادر هوس باز که رفت با یکی بهتر از برادرم . یکی که بهتر ارضاش کنه . دقیقا نصف مشکلاتش همینا بود . ودو تا طفل معصوم در به در کرد .
پسر کوچیکه شب ادراری داره و نامادری هر روز صبح بهش ناسزا میگه . جلو من و برادرم کمی رعایت میکنه ولی میرم اونجا وقتی میام بیرون هنوز توی راه پله ام که صدای فحش هاش به بچه ها میشنوم . بهشون میگه شیر سگ خوردید . کثافتا . میمونهای عنتر . شما هیچگوهی نمیشید ....
برگردم زنگ بزنم چی بگم ؟! بگم فحش هات شنیدم ؟ چه فایده؟!
چند بار تصمیم گرفتم زنگ بزنم بهزیستی ۱۲۳ . ولی برادرم میگه لطفا این کاررو نکن .
احتمالا این ماه انجام بدم .
زنیکه حسود . هر چی برادرم میخره این سر و صدا میکنه میگه برای اینا نخر اینا مثله مادرشون نمک نشناسن .
روح و روان دو تا بچه کلا داغونه داغون . همش مریضن یا دلدرد دارن یا سرما خوردن ...کوچیگه استین لباسش گاز میزنه یقه لباس با دندون فشار میده کلا لباساش داغون میشن . دست خودش نیست. نمیدونم شاید به خاطر اضطرابه . برادرم میگه اینو طلاق بدم باز مهریه باید بدهم الان ندارم . کلا ناامید شده میگه از کجا معلوم نامادری بعدی بدتر نباشه ..
..
..
اشکال نداره عوضش مادرشون خودشو راحت کرده از جنگو دعوا و موقعیت بهتر رها نکرده بمونه واسه بچه خودشو پیر کنه و الان با مردی است که خوب بهش حال میده
تف به ذات همچین مادری و همچین پدری