2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44155 بازدید | 701 پست
خب یعنی کدوم کارو کنم؟

وقتی ۱۰ سال فرصت بهش دادی نتونسته جبران کنه بعد از این زندگیت جهنم میشه 

یا باید بره پیش روانشناس درمان بشه که خیلی طول میکشه میتونی همراهش باشی؟؟، 

یا بابد جدا بشی وقتی اختلال روانی داره زندگیت جهنم میشه

به تو ربطی داره من میسازم یا نمیسازم من بخاطر بچم همه کار میکنم الانم بخاطر بچم دارم زندگی میکنم من ...

من اصلا خانم با تو و زندگیت کاری ندارم تو اومدی ریپ زدی میگی آره زنه بهم گفت بساز من بدبخت شدم الان توهم به این اینجوری میگی دیگه بدبختش کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ برگرذی با شناختی ک پیدا کردم 

مطمئن باش اذیتت میکنه تلافی میکنه بعد میکه برو حالا 

ب نظرم بخاطر روان خودت و دخترت برنگرد ک اذیت شه 

بذا تو ارامش بزرگ بشع 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

به نطر من تا قبل ازدواج و حتی قبل بچه دارشدن اگه مشکل دیدی طلاق بگیر زیاد ضرر نمیکنی .مثله مسافری ک ...

اره به خدا چقدر قشنگ و کامل و درست گفتین.

از لایه تلخ و پنهان زندگیشون نمیگن چون نمیخوان سرزنش بشن.

مخصوصا اونایی که بچه دارن و مخصوصتر اونایی که دختر بچه دارن.

خب این خانم تااخر عمرش که نمیتونه مجرد بمونه از کجا ناپدری دخترایشونو بپذیره؟ 

نمونش هزاران تاپیک اینجا.

یااز کجا معلوم نامادری درحق بوه ایشون مادری کنه و اذیتش نکنه؟ 

دوباره نمونش هزاران تاپیک ایمجا و یا حتی زندگی اطرافیانمون.

اینجا همجین میگن طلاق بگیر برو شوهر بهتر پیدا کن انگار همینجوووور مرد خوب ریخته تو خیابون🙄

خب اگه خوب بود و شانس داشتی که همون اولی بود دیگه والا

دختر خوب شرایطت کاملا مشخص! خیر یه برگه بردار تمام کارهایی که بخاطر تو انجام داده و باعث خوشحالیت شد ...

دقیقا همینه که گفتین

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

تو که حق طلاق داری ، یبار دیگه بهش فرصت بده، بخاطر بچت ، زیر دست نامادری نا پدری نیفته

اگر نزدیک خونه مادرشوهرتی خونتو ببر دور تر 

واسش شرط و شروط بذار 

همین چیزایی که اینجا گفتی تو کاغذ بهش بگو

چیزایی که تو گفتی بنظرم دیگه درست نمیشه

ده سال باهاش ساختی ده سال فرصت داشت 

دیگه خودتو نجات بده مگر بازم بخوای بسازی! 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

اسی جان من کاملاشمارو اینجا میشناسم وکاربری قبلتون رو داشتم نمیدونم الان میخوای چکارکنی اما میتونم حدس بزنم که اگه برگردین شما انتظار یه مرد ایده آل رو داری چون بهش فرصت دوباره دادی وکاملا رفتارش رو زیر ذره بین بذاری وهمچنان مثل سابق ازموضع بالا باهاش رفتارکنی وخودت هیچ بازنگری در رفتارت نکنی باز جفتتون خسته شین وتمام .اسی میدونم از پستم ناراحت میشی حتی تردید داشتم پست بذارم یانه اماااا چه درصورت جداشدن چه ادامه حتما مشاوره وگروه های همسرداری شرکت کن شماخودت هم رفتارت خیلی مشکل داره هرمردی کنار نمیاد ،شما باتمام اطرافیانت مشکل داری باخاله وودخترخاله ومادروپدروبرادر وهمسایه ودوست وفامیل شوهر که بدتر ،لطفا ازم ناراحت نشو من خصومت شخصی ندارم اینجا باکسی ،امیدوارم هرچی خیره برای خودت ودخترت پیش بیاد 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

به نظر من یک چندماهی یک فرصتی بخاطر بچت بهش بده و حتما بهش بگو فقط و فقط بخاطر بچم بهت این فرصت رو میدم و این فرصت اخره و اگر بازم همه چی تکرار بشه برای همیشه میرم و اگر خودتم اتش بزنی دیگه بر نمیگردم

ودرضم حواست باشه یوقت بچه دار نشی 

اره اخه کسی تغییر نمیکنه من میدونم برگرده هم یه مدت کوتاه خوبه بعد دوباره باز همونه ما حرف همو نمیفه ...

ببین  عزیزم 

گاهی اوقات تمام مشکلات هم از مردان نیست 

ما زنها هم بی سیاستی میکنیم

یه تنه به قاضی میری

طلاق بگیر تا بفهمی از چاله،قشنگ افتادی تو چاه 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎