2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44319 بازدید | 706 پست
بدبختی واقعیت همینه. درست بشو نیست الکی خودمو گول میزنم اگه فکر کنم درست میشه این خیلی اخلاقاش تو ذا ...

شوهرت نه مشروب خور هست نه معتاد هست نه زندان انداختی اش...

شرایط تو فرق داره...

بچه داری ،

شوهرت پشیمون هست،

اگر الان مجدد به شوهرت فرصت ندی مطمئن باش پشیمون میشی...

افرادی رو دیدم بچه هم نداشتن تو ازدواج دوم پشیمون شدن و گفتن شوهر اول بهتر بود

تازه تو شوهر اول ات پدر بچه ات هم هست 

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا چون شما نظر پرسیدی همه یه چیزی میگن که به مذاق تو خوش بیاد ولی معلومه شما هم زن رک و اخلاقت تند و تیزه و تو هم اشتباهاتی داشتی و مشخصه به آخر خط رسیدی ،منم پیشنهاد میدم حتما جدا شو و مهم تر از اون برای ازدواج بعدی یه مرد آروم و جنتلمن انتخاب کن و باهاش حداقل یه سال معاشرت کن بعد ازدواج کن،برات آرزوی خوشبختی دارم

این حرفو ده سال پیش یه زنیکه به من زد که تحت تاثیر حرفش قرار گرفتم موندم حالا با یه بچه و افسرده شدم ...

مجبور نیس به حرف کسی گوش کنه اومده نظر پرسیده منم مجبورش نکردم مث شما با شوهرش بسازه

مجبور نیس به حرف کسی گوش کنه اومده نظر پرسیده منم مجبورش نکردم مث شما با شوهرش بسازه

به تو ربطی داره من میسازم یا نمیسازم 

من بخاطر بچم همه کار میکنم الانم بخاطر بچم دارم زندگی میکنم 

من درمورد زندگیم از تو نظر خواستم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

یکی از تاپیکای قبلیتو خوندم رُک بگم شما خودتم گند اخلاقی  چه ایرادی داره پسرمادرشو  بوس کنه چقدر حسود تشریف داری !خودتو اصلاح کن و همینطور همسرتون اگه بچه نداشتی باز ی چیزی راحت جدامی شدی  اما بچه داری به خاطر بچه ات برگرد 

واینکه گفتم به کسی نگید شایدفلان اخلاق پیدا نکنی یکی مثل تو چند سال پیش گفت منم تحت تاثیر حرفش قرار گرفتم الان با یه بچه نمیتونم استارتر هم حرف منو تایید کرد

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

گیریم که جداشدی شوهرت میره ی دختر میگیره  یا ی زن میگیره میشه خانوم خونش میشه مادرناتنی بچه اش و اون زن هم چون انتخاب دوم یا از سرناچاری بوده تحمل میکنه و زندگی میسازه 

شما میخوای بعد جدایی چیکار کنی با مهریه ای که قسط بندی شده ؟!شوهر هست شوهر کنی ؟! دختراش با هزار هنر تو خونه موندن  میخوای بری کار کنی بفرما کارفرما شناسنامه اتو ببینه پیشنهاد اول رفاقت دربهترین حالت صیغه یکساله بعد یکسال اخراج جای دیگه دوباره همین روال تکرار خواهد شد برو سرخونه زندگیت به ۳ نفر بله چشم بگو بهتر با عرض پوزش صیغه هر مردی بشی حرف از این و اون بشنوی 

خواهرانه گفتم امیدوارم که همیشه موفق باشی 

من خودم دوقطبی دارم و میگم به دوقطبی فرصت نده اول اخرش بیماریش عود کنه زندگیت نابود تر از قبل میشه 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍