2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44324 بازدید | 706 پست
ببین منم ده ساله با مرد دوقطبی زندگی میکنم خیلی کمکش کردم بهترم شد اما حقیقت اینه که ارامش روحی ندار ...

هم این هم ادم همش استرس داره میدونی امنیت ندارم با این ادم از طرفی از خونوادشم در امان نیستم پشت اوناست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو یادمه عاطی

ولی همیشه از دستت حرص میخوردم چون در کنار شوهرت که اذیت میکرد خودتم خیلی بچه بازی در میوردی هر دوتون اصلا بلد نبودین زندگی کنید

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
به خاطر بچت آخرین فرصت رو بده که بعداً خودت رو سرزنش نکنی اگه بچه نداشتی میگفتم ولش کن

وای واقعا خیلی بده به خاطر بچه تا حالا خیلی فرصت دادم اخه. 

بعد اسمشه به خاطر بچه برمیگردیم بارها دعوا جلوی اون بچه بچه رو هم دیوانه میکنه. 

مردا بازیشون اینه لطفا گول نخور عذاب وجدان برای چی میگیری مگه این همه سال این ادم اذیتت کرد یه ذره ع ...

بله درسته اونا این همه منو اذیت کردن و خودشم اینقدر نامردی کرد و اذیتم کرد ککشم نگزید با از دست دادنم انتقام خوبی میشه براشون. 

عزیزم نمیشه بچه ها برن با مادر خودشون زندگی کنن؟؟باباشون خرجی بده فقط...دلم براشون سوخت خیلییی😔😔اگ ...

نه 

مادرشون هم شوهر کرده و ناپدری دو تا پسر قبول نمیکنه فقط ماهی یک روز کامل پیش مادرشونن 

نامادری خیلی حسود بچه هاست . هر کاری میکنه اینا از چشم باباشون بندازه 

ببخشیدا ولی توروخدا برگرد🥺دلم برای شوهرت سوخت گناه دارهحس میکنم خوشبخت میشی🤍 دوباره برگرد دونیادور ...

خب اگه دنیا دو روزه که عمر منم داره تلف میشه اینطوری با این. 

هم این هم ادم همش استرس داره میدونی امنیت ندارم با این ادم از طرفی از خونوادشم در امان نیستم پشت اون ...

وای اینا درست بشو  نیستن اکثرنم خودشیفته ان کلمه امنیت رو گفتی یه جوری شدم چون منم با یکی اشنا شدم برای ازدواج اصلا کنارش امنیت نداشتم همش استرس داشتم روحم نابود شد پیشش توروخدا خودتو بچتو نجات بده باز خودت میدونی