ازش پرسیدم انتخابت هیکل عالی با فیس معمولی یا هیکل معمولی با فیس عالی .گف هیچ کدوم اخلاق الویت داره گفتم چرت نگو تو نگاه اول اگه ظاهر خوب نباشه چطور میفهمی اخلاق خوبه ؟ بعد گف مرسی .نوشتم با شناختی که یه ماهه ازت دارم از اون دسته ادمایی که حرف حرف خودته گفت تو چطور ادعای دوست داشتن میکنی در حال که فقط بدی تو من میبینی کجا اخلاق من دیکتاتوریه ، بعد قهرر کرد نوشتم برو به جهنمممممممم اونم نوشت ممنون موفق باشی خدانگه دار😐 حق با کی بود لطفا بگین
حق با ایشون خیلی بد حرف زدی یک کم باادب تر محترمانه تر و گفته اخلاق از هرچی مهمتره کاملا درست گفته زیبای بی شخصیت بی اخلاق چه فایده زیبایی رو امروزه هنه جوره میشه ساخت با عمل و هزار کوفت و زهرمار دیگه ولی اخلاق وصیت ذاتیه باید داشته باشی ذات زیبا ایشون حرف بدی نزده شما تند برخورد کردی رو خودت کار کن خواهرانه میگم تا بتونی یک رابطه سالم و موفق داشته باشی عزیزم بی غرض میگم حالا من که شناخت از شما ندارم در حد همین چیزایی که اینجا نوشتین گفتم
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
توقع داری با این حرف زدنت بیاد باهات بگرده و وقت بزاره مگه عقلش کمه خب میره به دختر با ادب و با شخصیت بالا پیدا میکنه تو رو میخواد چیکار انقد جلف و بی ادبی
چرا مغزم رشد نمیکنه تازه فکر میکردم حق با منه اینجا توپیدن بهم متوجه شدم بعد رفتم معذرت خواهی کردم
مطالعه ات رو ببر بالا کتابای شناختی و ارتباطی زیاد بخون و روشون فکر کن
داخل روابط روزمره هم یکم بیشتر وقت بذار و تفکر کن
دخترای ۱۵ ساله هم اینطوری چت نمیکنن
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
چقدر با ادب و با شخصیتتتتت واییی تایپکمممم ی آدم پخته که ب فکر ازدواج ن بچه بازی اسی تروخدا کار کن رو رفتارت نپرونش البته منم عین خودشم اخلاق بلام خیلی مهمه پارتنرم بگه برو ب جهنم یا کات میکنم یا خیلی طول میکشه ک از یادم بره رفتار بدشو حسابی ریدییییی