2777
2789
عنوان

با یه پزشک خفن اشنا شدم ولی سر این موضوع دعوام شد حق با کدوممون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 99 پست
خب شما که ایراد خودت رو میدونی،درستش کن عزیزم.حیفه ظاهر جذابت که با لحن و نحوه صحبتت خرابش کنی.میدون ...

خودمم به چشم دیدم طرف واقعا هیچ ظاهر جذابی نذاشته ولی با سیاست های زنانه تونسته بهترین ازدواج رو داشته باشه من نمیدونم چرا این مدلیم تازه فکر میکردم حق با منه تا اینجا متوجه اشتباهم با حرف کاربرا شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شما نیست متاسفانه

رفتارت خیلی بچگانه بود

مگه ۱۴ سالته

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اره گف اخلاق برام مهم تر من فقط همینو ندارم🤦

اصل کاری اخلاقه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خودمم به چشم دیدم طرف واقعا هیچ ظاهر جذابی نذاشته ولی با سیاست های زنانه تونسته بهترین ازدواج رو داش ...

فکر کن و حرف بزن،پرحرف نباش،کلمه ای که توی ذهنت میاد حتی المقدور دم دستی نباشه،گزیده گو باش.

حتی اگه از شدت عصبانیت در حال انفجاری،مطلقا بی احترامی نکن.سوال زیاد نپرس،یه وقتایی به صورت اختیاری سکوت کن.

بزار یکم شخصیتت مبهم باشه،و طرف فکر کنه باید برای شناختت خییییلی تلاش کنه!

انگار اقای دکتر هم منتظر بهونه برای کات بوده

شما خودت مرد باشی، پزشک باشی به قول استارتر پزشک خفن با اخلاق

جواب‌یک‌سوال رو هم با نهایت متشخص بودن و وقار بدی و یهو طرف مقابل بهت بپره، چیکار میکنی؟

منم بودم کات میکردم