2777
2789
عنوان

با یه پزشک خفن اشنا شدم ولی سر این موضوع دعوام شد حق با کدوممون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 99 پست
زودجوشم دست خودم نیس🥲

منم زود جوشم ولی پارتنرم انقدرر از بی ادبی بدش میاد و آنقدر ناراحت میشه جرات نمیکنم بهش بگم تو چ برسه بگم ب جهنم ببین رو اخلاقت کار کن اینجوری پس فردا مادر شوهر ی چی بگه بهت تو دوتا میگی زندگیت میره رو هوا 

منم زود جوشم ولی پارتنرم انقدرر از بی ادبی بدش میاد و آنقدر ناراحت میشه جرات نمیکنم بهش بگم تو چ برس ...

عزت نفسم به شدت اومده پایین با هیچ کی نمیتونم بیشتر از یه هفته اذامه بدم چون میپرونم با اخلاقم با اینم قهر بودم دو روز پیش اشتی کردیم باز امشب بهم زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو آروم باوقار متین باکلاس نشون بده نشون بده تو هم شخصیت برات خیلی مهمه نه که فکر کنه با یک بچه ...

من چون میدونم به ازدواج ختم نمیشه شاید این مدلم البته اینم نگفته ازدواجی نیس 😕

من چون میدونم به ازدواج ختم نمیشه شاید این مدلم البته اینم نگفته ازدواجی نیس 😕

خب الان دارین از هم شناخت پیدا میکنید از کجا معلوم وقتی ببینه طرف همونه که میخواد به ازدواج ختم نشه الان دوره آشناییه

حتی به ازدواج هم ختم نشه شما باید تو ذهنش یک آدم باشخصیت و باکلاس و همه چی تموم از خودت بسازی نه که بگه چه بهتر ازش جدا شدم با کمک مشاور رو اخلاقت کار کن همین که زودجوشی و این چیزا کلا یاد بگیری چطوری رابطه رو بسازی برای آیندت کلا ازدواجت که یک ازدواج موفق باشه ان شاالله