2777
2789
عنوان

چقد سخته شوهرت خودتو بچتو دوس نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 40 پست
یماه رفتم موندم یسال پیر شدم بچمم مریض شد میگف بابا کو دوسمون نداره چون باباش اصلا و ابدا سراغشو نگر ...

منم رفتم خونه پدر سه روز موندم به غلط کردن افتادم شوهرم امد دنبالم برگشتم از خدا میخوام هیچوقت دیگع پیش نیاره قهر برم خونع کسی حتی پدرم بخدا خونع خود ادم هرچی باشه بچه هاش پادشاهی میکنن حالا به خود ادم سخت بگذره ولی بچه اش ازاد تو خونه خودشع که انشالله همع خونه ها غرق در ارامش و محبت باشع هیچ خونع ای کسی دلش اشوب و فکرش درگیر نباشه همچنین شما خواهر گلم خدا به زندگیت محبت و ارامش بده

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت درونگراست عزیزم

اخه دیگه تا این حد؟! ولش کنی کل روز دو جمله هم باهات حرف نمیزنه، هر کی باهاش حرف میزنه تک کلمه ای جواب میده، ما ازدواجمون عاشقانه بود فکر میکردم قراره مثل دو تا رفیق باشیم با هم، ولی الان فکنم تنها راهش اینه که منم با دوستام و خانوادم سرمو گرم کنم و کاری به کارش نداشته باشم😞

اخه دیگه تا این حد؟! ولش کنی کل روز دو جمله هم باهات حرف نمیزنه، هر کی باهاش حرف میزنه تک کلمه ای جو ...

ارعه 

درونگراهه درجه بندی دارن

اونا ک میبینی میان بیرون گاهی شادنو فلان 

اونو اَمبیورت هستن یعنی ی لول از درونگرا ک یکم اجتماعی تر هستن

وگرنه بقیه همین مدل هستن 

حوصله حرف زدن ندارن 

حوصله جایی رفتن و جمعو ندارن برا همین اگ محبور باشن گوشی دستشون میگیرن ک اونجوری حداقل فضای خودشونو حفظ کنن

اگ شنا برونگرایی قشتگ ببخشید با شوهر درونگرا دهنت سرویسه

تنها راهش اینکه وقت بزاری برای شناختنش

ی دفترچه بردا هر حرف یا کاری ک یکم انگیزه صحبت نیده باهاشو بنویس

چه زمانایی تگ کلنه ای جواب میده 

همه اینا کمکت نیده

البته زمان پریود مغزیشم ثبت کن

ارعه درونگراهه درجه بندی دارناونا ک میبینی میان بیرون گاهی شادنو فلان اونو اَمبیورت هستن یعنی ی لول ...

مرسی از راهنماییت عزیزم، من خودمم برونگرا نیستم، فکر میکنم امبیورت باشم!! همیشه دوس داشتم شوهرم درونگرا باشه خیر سرم😒😕 فکر نمیکردم دیگه غلظتش اینقد زیاد باشه😔

ممنونم عزیز دلم من چنبار رفتم اما سری پیش دیگ قول دادم قهر نرم😓

ولش کن ابجی هرطور نباشه تو خونه خودت بچه ات بزرگ میکنی شکر خدا دست بزن نداره و اذیتت نمیکنه کاری به کارتون نداره انشالله که همه چی درست میشه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم وضعت خیلی بهتر از منه که با دختر ۵ ساله داره طلاقم میده

شما میگی فکر میکنی دوستتون نداره اما شوهر من واقعا من و دخترمو دوست نداشت که اینقدر عذابمون میده

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم