2777
2789
عنوان

ینی کسی هست اندازه من

95 بازدید | 22 پست

از شوهدش و خانواده شوهرش متنفر باشه؟ دادم سکته میکنم هیچ وقت مامان بابامو نمیبخشم ک اینقد محدودم کردن اینقد زندگیمو تلخ کردن آزدیمو تو ازدواج دیدم پسر ندیده نشناخته باهاش ازدواج کردم مث سگ پشیموتم خانواده به شدددددت عقب افتاده که اگه کنارت شوهرت تو مهمونی حتی تو خونه خودشون بشینی بی حیایی و ابرو ریزیع تا ایننننن حد الان اومدیم خونشون تو روستا ما رو از هم جدا کردن تو اون هال کنار مادرش خوابیده منم اینجا تو اتاق با خواهر شوهرم د اخه سگبرینه به مغزتون خدااااایا من چقدددد از شوهرم بدم میادد اخه چطور باید یه عمر این عن رو تحمل کنم به شدت خسیس به شدت سرد آدمی که از تو خالی و اصلااااا سواد رابطه نداره از همین الان کل موهاش سفید شده با قد ۱۷۰😭من لیاقت صد تا مث اینو دارم هنوز یه ساله ازدواج کردم باهاش متنفرمم ازش اصلا توجه نمیکنه بهم محبت بلد نیست مدیه بعضی روزا بدون اینکه دعوا کنیم مدت یه هفته باهام حرف نمیزنه دعوامون بشه قهر میکنه تو کارای خونه کمکم نمیکنه ماهی ی تومن میده بهم میگ دیگه من خرجیت نمیدم خوت همه چی بخر باهاش د اخه بی ناموس من اگه خانواده حمایتگری داشتم یه ثانیه هم باهات می موندم؟ اصلا چرا باید تحملت بکنم ، صد دفعه گفتم ب خانوادم من با این پسره مشکل دارم میخوام برگردم میگن جای تو تو این خونه نیست برگردی بیرونت میکنیم من چطور این زندگی رو تحمل کنم؟ چیکار کنم تو رو خدااا راهکار بدین ک دارم افسردگی میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها شرایط مشابه تو رو دارن یکیش هم من. چاره نیست تحمل کن روزا بفکر این باش شب بشه بخوابی از واقعیت دور بشی همین 

تهش مرگه بااون میمیره یا خدایی نکرده شما 

و بالاخره نجات پیدامیکتی 

جداشو مهریتو بگیررررر گور بابای خانواده بگو حالا ک راهم نمیدید میرم یه خونه اجاره کن سرکار برو

خونه اجاره کنم با کدوم وسایل؟ ما کوردا مهریه نداریم چکاری هست بکنم همین الانشم کل جامعه از دست اقتصاد بد تو ایران مینالن حالا من تک و تنها چطور بدون هیچ حرفه ای کار پیدا کنم 

خیلی ها شرایط مشابه تو رو دارن یکیش هم من. چاره نیست تحمل کن روزا بفکر این باش شب بشه بخوابی از واقع ...

شبا اینقد فکر میکنم به همه چی به کل رفتارهای بچگونش خوابم نمیبره گریه میکنم هر روز دارم تحمل میکنم این زندگی رو کلی خسته و شکسته شدم

خونه اجاره کنم با کدوم وسایل؟ ما کوردا مهریه نداریم چکاری هست بکنم همین الانشم کل جامعه از دست اقتصا ...

عزیزم خدا بزرگه 

یکم صبر کن یه یکی دوسال حالا ک مهریه نداری 

طلایی چیزی. ک خریدن برات 

یه دوسال صبر کن سعی کن ی مقدار پول جمع کنی 

بچه هم نیار 

بعد جدا شو کار هم هست آدم بره تو فروشگاه کار کنه اصن کارگری کنه اینجوری با اجبار زندگی نکنه

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

خوشبحالت

خوشبحالت نداره که

تو هم میتونی اگ بخای

خانواده منم از تو بدتر بودن رفتم خونشون و تکون نخوردم رفتم درخواست طلاق دادم. 

دوسال طولکشید طلاق ولی شد 

تو هم خودت قدم بزاری میشه

خانواده منم گفتن راهت نمیدیم ولی دادن مجبورن راه بدن 

فقط از خدا کمک بخاه تو راه چاره نمیدونی ولی از صمیم قلبی ک هرروز و هرشب زیر درگاهش کمک بخای اون خودش جوری برات راه باز میکنه که از شرشون راحت بشی مطمئن باش و به خدا توکل کن فقط هرروز رابطتو به خدا نزدیک تر کن