2777
2789
عنوان

ینی کسی هست اندازه من

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 22 پست
ولش کن درست بشو نیست خودتو خسته نکن لطفا من شبا حالم خوبه

چطور فکر نکنم به این زندگی که از اول تا آخرشو هیچ اختیارش دست خودم نبوده زندگیمو نابود کردن خدا پدر مادرمو لنت کنه😭بخدا تا حالا س بار خودکشی ناموفق داشتم با اینکه تازه عروسم دلم به هیچ خوش نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط از خدا کمک بخاه تو راه چاره نمیدونی ولی از صمیم قلبی ک هرروز و هرشب زیر درگاهش کمک بخای اون خودش ...

اینا به شدت مذهبین ولی من از حرص شوهرم نماز نمیخونم با اینکه مجبورم همیشه حجابمو رعایت کنم

من ی بار جدا شدم دیگه نمیشه. ولی تو میتونی البته اول تمام تلاشت رو بکن شوهرت خوب بشه ی دست کتک میخوا ...

خسته شدم باید مامانش تلاش میکرد ک آدم بارش بیاره و حیوونی مث خودش بارش اورد هیچی حالیش نیسا