2777
2789

همسر من در طی یکسال گذشته شش میلیارد درآمد داشت 

اون موقع طلا گرمی سه میلیون بود 

برد وارد کاری کرد فقط اندازه یه ملک سه میلیاردی تهش موند

فقط بلده پول حرام کنه

ما هم مثل فقرا زندگی کنیم مثل گداها لباس مندرس، گوشت یکماه یکماه تو خونه نباشه و و..‌ 

چون همسری دارم که به روز یه هزاری به همسرش میده و بهش اعتماد نداره ..... تا کی غصه و غم ‌.... زندگی می‌تونه خیلی زیبا باشه ولی ایشون با بی تدبیری ..... خونه ی دل من رو تبدیل به ماتم کده کرده ....

خیلی دلم میخواد برم سر کار درآمد داشته باشم دو تا بچه مدرسه ای دارم تحت فشارم.... دعام کنید لطفاً

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منم یکبار باهم دعوامون شد گفت دوکیلو طلا دارم فکر کنم با میوه عای میوه فروشیشون سنجیده شاید ...

مادرشوهر منم همیشه بهم میگه گردنبند و پلاک اسم و یه پلاک دیگه دارم باهم بنداز که متنفرم😫😫😫 

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
[QUOTE=400053990]کی گفته طلای آنلاین بدون نداره اجرت یا یه درصد اینجوراکلا ب نسبت فیزیکی عالیه.

عزیزم طلای بدون کارمزد وجود نداره 

کارمزد پاییین هم اینو بدون ی جاش میلنگع 

چون خودم ت کار طلا هستم بهت میگم 

موقع فروش متوجه میشی چ‌اتفاقی افتاده 

به نام خدا هستم دارای ۳ گرم طلا 😂 اونم قسطی

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
😂 عزیزم سالی صد گرم زیاده؟؟؟؟؟ اونم برای مردی که شغل ازاد داره ؟خوابی گلم ، من کسی رو میشناسم تو م ...

خوشبحال شون چحوری این شغلا رو پیدا میکنن ما ماهی ۵۰۰ سوت نمیتونیم بخریم

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫