2777
2789
ن من از مجردی طلا اوردم گرمش زیاد نیس روهم رفته شاید 15 گرم شایدم کمتر 2 تا زنجیر فروختم ک قراره بخر ...

..............

تجربه ها متفاوته ..پدرم زمین فروخت .سهم همه رو داد .خواهرم طلا گرفت .شوهرش اونقدر سمج شد که فروخت ...با وجودی که میدونست شوهرش اهل کار نیست .فقط خواست دعوا تمام بشه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله مبارکش باشه 

ی جوری همه با تعجب میگین ی کیلو طلا داره انگار الان رفته از مغازه ی کیلو طلا بلند کرده آورده 

این بنده خدا طی این سالها از خورد و خوراک و پوشاک زده خرد خرد طلا خریده ، تا به اینجا رسیده 

خیلی ها هستند که این مدلی پس انداز می‌کنند 

من همیشه میگم کاش زن های ما یاد بگیرند برا خودشون پس انداز داشته باشند 

😂 عزیزم سالی صد گرم زیاده؟؟؟؟؟ اونم برای مردی که شغل ازاد داره ؟خوابی گلم ، من کسی رو میشناسم تو م ...

شما پولدارردورتون زیاده حتما 😀 😃 😅 از نظرمن باهمسر فرهنگی که بازنشسته شده اره خیلی خیلی زیاده

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

نه هر خونه ایی ..‌نه خونه توی مجتمع ....که وقتی قدیمی شد برای ساخت مجدد صد تا مالک بخواد نظر بده .یک ...

دیگه خودش باید عقلش برسه که سرمایه ای داشته باشه که در جریان باشه

طلا هیچوقت پایین نمیاد چون یه ارز جهانیه و بااین تورم نهایتا هزارتومن میاد پایین و سال دیگه چندمیلیو ...

شما ریسک بزرگی کردی که به یک فاکتور دل بستی!

حتما باید طلا فیزیکی بگیری

از نظر اتحادیه و قانون هم مشکلی پیش بیاد دستت جایی بند نیست