2777
2789
نمیدونم بخدا افسرده شدم اصلا ی حال بدیم همش گریه میکنم

ن بابا ولش کن 

ماهم شوهرم کارگره به بدبختی ی خونه ساحتیم منطقه های متوسط شهرمون حالا ک تموم شده زمین بغلی اومده میگ‌نصفش زمین‌منه ساحتید ماهم طبق قولنامه ک خریدیم‌ساختیمو

خلاصه دوساله دادگاه ودادگاه کشی 

گاهی فک‌میکنم‌مث شما بعدمیگم‌ول کن توکل برخدا کن درست میشه

برای کاری ک‌شده دیگ‌افسوس فایده نداره

ما خودمون ی کوییک صفر مرداد۵۰۸میلیون فروختیم ب ۶۰روز نکشید شد۶۶۰

فکرم‌نمیکنم بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام داداشش خوابه(شوخی میکنم)میشه بگید چطوری منظورتونه؟؟

عه مرسی امارشو دادی😅

طلای آب شده اجرت ساخت نداره واسه همین ازش چیز خاصی کم نمیشه 

من و‌شوهرم پولامونو میدیم به یکی از اقوام که طلافروشه و ازش فاکتور میگیریم و درواقع طلا دست طلافروشه و فاکتور دست ماست و اینطوری دیگه نگران نیستیم که دزد بزنه به خونمون و طلاهارو ببره و جاش امن هست 

ب طلای ابشده چ شکلی اعتماد میکنید همش طلا باشهاشنا دارید؟

آره عزیزم مااصلا طلا خونه نمیاریم بخاطر دزدی و این چیزا 

یکی از اقوام شوهرم طلاقروشه و ما پولامونو طلا آبشده میخریم و فاکتور ازش میگیریم که جاش امن باشه 

حالا فامیل هم نباشه وقتی از طلافروش فاکتور داشته باشی خودش سنده دیگه 

البته شهر ما کوچیکه و همه همدیگه را میشناسن

آره عزیزم مااصلا طلا خونه نمیاریم بخاطر دزدی و این چیزا یکی از اقوام شوهرم طلاقروشه و ما پولامونو طل ...

چقد خوب

همه ی طلافروشیا ابشده دارن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا میخوای نفهمه؟؟؟ وای برای منم دیده دستبند و گوشواره اینا رو

آخه ما رسم داریم خانواده دختر سر عقد باید طلا کادو بدن 

الآنم شرایط مالی پدرم خیلی اوکی نیست 

میگم همینارو به عنوان کادو بهم بدن زشت نیست چون از قبل دیده

برای اجاره دادن

منم قبلا میخواستم مسکن مهر بگیرم ولی مبلغ رهن و اجاره اش خ کم بود ب نسبت خونه های همون قیمت داخل شهر 

مثلا مسکن مهر ۸۵متری تو شهرک ۵۰با ۵تومن 

همون قیمت داخل شهر ی ۵۰متری میشه خرید ۵۰رهن با ۷اجارش

شهر شما هم همینجوریه رهن و اجاره مسکن مهرها خ کمه؟؟

من موندم با النگو های ک خواستگارم دیده چیکار کنم البته فعلا در حد همون خواستگاره ن بیشتر

فعلا،دوتاشودرآر ،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

آخه ما رسم داریم خانواده دختر سر عقد باید طلا کادو بدن الآنم شرایط مالی پدرم خیلی اوکی نیست میگم همی ...

نه چ زشتی کلا ما اینجوریم تو خونه بابا طلا می‌خریم برای دختر وقتی عروسی میکنه همونارو حالا یا عوض میکنیم یا نمیکنیم سر عقد میدیم ب خودش همه اینکارو می‌کنند قرار نیست هم اینو ببری هم برات دوباره بخرن ک والا با این شرایط اقتصادی باید رو گنج باشی اینکارو کنی