2777
2789

داشتیم صحبت میکردیم گفت به نظرت طلا بفروشم خونه بگیرم؟ 

موندم اصن گفتم چند گرم داری 

گفت ۸۲۰ گرم دارم 

خیلی تعجب کردم فکر نمیکردم ماشاله اینقدر جمع کرده باشه

از من پرسید بفروشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست مامانم یه دختر ۲۳ ساله داره همین چند روز پیش به مامانم میگفت هیچوقت با خودت فکر نکردی دختر من بزرگ میشه سرمایه میخواد ؟ من برای دخترم ۲ کیلو طلا گذشته بودم کنار پارسال بهش دادم همین روزها میخواد بفروشه مهاجرت کنه 

مامان منمممممم یه ست نقره داره از مادر مادر بزرگ بهش رسیده با یدونه حلقه ازدواج.  اون ست نقره رو میخواد بین من و خواهرام تقسیم کنه یادگاری داشته باشیم :///// ما مثل هم نیستیم 

وای یاد مامان دوستم افتادم خیلی سم بود نشست گفت من دو کیلو طلا دارم چراااا آخه خدایا 😂😂😭😭

مادرشوهر منم یکبار باهم دعوامون شد گفت دوکیلو طلا دارم فکر کنم با میوه عای میوه فروشیشون سنجیده 

شایدم داره مثل ندید بدیدها تو مراسم چندتا گردنبند و کوشواره رو باهم میندازه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه