2777
2789
عنوان

میشه الان ک 20سالمه تکواندو شروع کنم بعد مدال بیارم😐🤣🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 2966 بازدید | 138 پست

من وقتی ۱۱سالم بود عاشق تکواندو بودم ولی خانواده ام اجازه ندادند اونموقع گفتن دختر وچه به اینکارا حسرتش موند به دلم الان ۳۳سالمه پسرم ۸سالشه دارم میفرستمش تکواندو خودشم عاشق تکواندو هست شدیدا گاها میرم باشگاه تمریناتشونو میبینم عشق میکنم وقتی پسرمو تو لباس تکواندو میبینم ذوق مرگ میشم حتی پسرم میگه مامان بیا تو هم شروع کن تکواندو رو بخاطر عشقی که بهش داری ولی دیر واسم هر چیزی سر وقت خودش مربی پسرم هر چی یادشون میده میاد واسه منم یاد میده چون میدونه چقد ذوق میکنم ولی شما حتمابرو چون هنوز جوونی وجاداری حالا المپیک هم نشد مهم نیست مهم اینه از علاقه ای که داری ودنبالش میکنی ولذت میبری نمیدونی من چه کیفی میکنم وچه ذوقی میکنم وقتی تمرین بچه ها رو میبینم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربی تکواندو هستم هیچ وقت دیر نیست

دان چند هستید؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
باور کن تکواندو به درد نمیخوره اینو‌منی میگم که قرمز گرفتم ول کردم شوهرمم دان ۲ تکواندو داره و هر دو ...

میشه بگید قد خودتو همسرت چقدره؟ آخه دکتر میگفت تکواندو قد رو بلند میکنه

آره چرا که نه .اصن مدال به کنار .میتونی بعدش مربیگری شروع کنی .راحت تابعیت میتونی بگیری بری ازین کشور. فقط باید تلاش کنیم .کارت عالی در بیاد

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

مرتب کردن با گستاخی فرق داره همش دستور میداد پروومن یه بار تو رخت کن مثل سگ زدمش

🤣🤣🤣وای دلم خنک شد وقتی گفتی زدیش🤣🤣 کاش منم زده بودمش خدایی، منم خیلی تجربه بدی دارم از این موضوع، 11 12 سالم بود البته من ، و یادم نمیره روز اخر با گریه از باشگاه درومدم بیرون و دیگه هیجوقت نرفتم

حَسبی الله💫🍃

اگه علاقمه مندی برو نه بخاطر مدال یا افتخار و....

من ۱۱ ساله ککواندو کار میکنم🙂

اعلان هامو چک نمیکنم پاره کن خودتو😂آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

اگه علاقمه مندی برو نه بخاطر مدال یا افتخار و....من ۱۱ ساله ککواندو کار میکنم🙂

ن مدال میخوام

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

الکی میای اینجا نظر بپرسی که به چی برسی؟ناامیدت کنن؟برو دنبال علاقه‌تاگه فقط جایزه و مدال مهمه برو ر ...

چی برم سریع ب جایزه المپیک میرسم🫣😭🤣

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

مربی تکواندو هستم هیچ وقت دیر نیست

چقدر طول میکشه؟

شما خودتون بالاتر به اون کاربر میگید باهم کل کل نداریم داریم صحبت میکنیم بعد از اینطرف میگید حوصله ن ...

تایه جایی هر کس حوصله توضیح داره از یه جایی همه‌خسته میشن 

ممنون 

ایشالا ک خیره