2777
2789
عنوان

استادم گفت بهم پیام نده

133 بازدید | 7 پست

سلام‌به همگی ....استادم‌گفت تو اینستاگرام ازم سوال نپرس و اینستا جای سوال پرسیدن نیست ...سوالاتتو تو واتساپ و تلگرام ازم بپرس ....به نظرتون چرا این حرفو زده فرق اینستا با واتساپ و تلگرام چیه ؟؟!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط با ایمیل دانشگاهیش سوالت رو مطرح کن همه جای دنیا اینطوره…

عزیزم دانشجو نیستم  ایشون در مقام استاد برای شغلم هستن ...استاد دانشگاه هم هستن من دانشجوی ایشون نبودم ولی 

خب لابد اون دوتا رو فقط چك ميكنه. يسري ها فقط يه اپ خاص رو در نظر ميگيرن براي پاسخگويي

اتفاقا تو همشون اکتیوه ...تو اینستا کلا باهم چت می کنیم و مشکلی نیست ولی میگه سوال کاری و درسی نپرس فقط تو وات و تل ....از طرفی هر سری میزنگم تلفنی نیم ساعت حرف میزنیم و مشکلی نداره با این قضیه