2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روح شما قبل از اومدن به زمین تصمیم می‌گیره که اینجا می‌خواد چه چیزهایی رو تجربه کنه شهرت پول ازدواج ...

امیدارم قبلاً احمقی نکرده باشم و ازدواج رو برداشته باشم‌😁😂 اینطور که بوش میاد فکر کنم ازدواج رو انتخاب نکردم 🥲

لطفاً برای من دعا کنید 😍
ما تو فامیلمون پسر نبود همسن من همه ین بالا بودن ازدواج ‌کردنکلا پسر همسن من دیگه نبودش 😁

به خاطر پسر نه ....میبینی مثلا یکی از فامیل درجه یک یکم اعتبار کمی تو جامعه داره یا قبلا یه کاری کرده که آبروی طایفه رفته و این باعث شده که دیگه به خاطر اون نزدیک نشن

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
منم اتفاقا با نظر شما تا حد زیادی حال کردم 😅😁 و به نظرم خیلی منطقی هستیه سوال الان من هیچ خواستگار ...

حالافکرنکن اگ مزدوج بشی مردایرانی خیلی دل به درس پاس کردن میده

زن ییچاره خودش ی تنه واسه کل خانواده باید درس پاس کنه والا

👀👀
به خاطر پسر نه ....میبینی مثلا یکی از فامیل درجه یک یکم اعتبار کمی تو جامعه داره یا قبلا یه کاری کرد ...

نه والا 

پدر و مادرم آدمای ساکت و بی حاشیه ای بودن و هستن 

خانواده عادی ای دارم 

لطفاً برای من دعا کنید 😍
امیدارم قبلاً احمقی نکرده باشم و ازدواج رو برداشته باشم‌😁😂 اینطور که بوش میاد فکر کنم ازدواج رو ان ...

شما توی زمینه‌های دیگه باید درس پاس کنی نه توی خانواده باشه می‌تونه توی شغل باشه می‌تونه توی درس باشه حالا توی هر زمینه‌ای

Azar dey

حالافکرنکن اگ مزدوج بشی مردایرانی خیلی دل به درس پاس کردن میدهزن ییچاره خودش ی تنه واسه کل خانواده ب ...

اگه ازدواج بد بود هیچکس ازدواج نمیکرد ولی معلومه خوبه که همه ازدواج میکنن

لطفاً برای من دعا کنید 😍
روح شما قبل از اومدن به زمین تصمیم می‌گیره که اینجا می‌خواد چه چیزهایی رو تجربه کنه شهرت پول ازدواج ...

مشکلاتی که تو زندگی پیش میاد همش کارما هست چیکار کنیم که تغییرش بدیم

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
شما توی زمینه‌های دیگه باید درس پاس کنی نه توی خانواده باشه می‌تونه توی شغل باشه می‌تونه توی درس باش ...

درسته ولی عزیزم نمیشه منکر نیاز های عاطفی و جنسی شد

لطفاً برای من دعا کنید 😍

میگن بعضیا رو خدا براشون همسر نخواسته

البته مجرد موندن تا اخر عمر از شوهر بد بهتره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏