2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرم با این تصمیمم فکر کنم عقلم اندازه یه نوزاد بوده

نه عزیزم اصلا منظورم این نبود شاید شما مثلاً  شغل انتخاب نکردی ازدواج و انتخاب کردی 

یا مثلاً شهرت انتخاب کردی ازدواجو انتخاب نکردی یا...

Azar dey

من نظریه کاربر blond رو قبول ندارم چون ما تو فامیل دو دختر مجرد سن بالا داریم که هر دو هم انتخاب خود ...

منم قبول ندارم حرفاشو 

تناسخ و زندگی قبلی که میگه وجود ندارن 

ما معتقد به روز قیامت هستیم

حدیث هست که تناسخ وجود نداره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دارما چیه بیشتر توضیح میدین

کارما منفیه, دارما مثبته 

مثلاً من پول کسی رو کشیدم بالا یا کسی رو کتک زدم این میشه karma

حالا باید با دارما برطرفش کنم با آدما همدلی کنم خشونت فیزیکی نکنم پولمو به نیازمندا ببخشم به فقیرا غذا بدم

Azar dey

خاک تو سرم با این تصمیمم فکر کنم عقلم اندازه یه نوزاد بوده

من که خودمو میشناسم چه آدم جَو گیری هستم به گمونم اونجا جَو منو گرفته گفتم شوهر نمیخوام 😒

لطفاً برای من دعا کنید 😍
منم خوانواده ام مثل تو چون تو جای کوچیک زندگی میکنم تازه ۱۳‌سالم شده بود که ازدواج کردم ۴ سالم نامزد ...

۱۳ سال خیلی کوچیه ، دختر منم ۱۳ سالشه بچه هست هنوز چطور ازدواج کردین 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
چی شد شوهرت اومدیعنی به نظر خودت تقدیر بود یا انتخاب

انتخاب مامانم که خوب از آب درومد😂😋

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
ازدواج یک پیوند کارمیک2 روح با هم قرارداد می‌بندند تا درساشونو با هم پاس کنناز زندگی‌های قبل کارما د ...

این که حرفای تارو ت خواناس اینارو ژاپنی های بودا قبول دارن این حرفات کاملا به دین بودیسم برمیگرده چیزی به اسم زندگی قبلی وجود نداره

کارما منفیه, دارما مثبته مثلاً من پول کسی رو کشیدم بالا یا کسی رو کتک زدم این میشه karmaحالا باید با ...

ممنون دارما آسونتر هست میشه انجامش داد 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
منم قبول ندارم حرفاشو تناسخ و زندگی قبلی که میگه وجود ندارن ما معتقد به روز قیامت هستیمحدیث هست که ت ...

من تناسخ رو قبول دارم 

اما اینکه میگن ما هیچ اراده ای نداریم و همه چیز برنامه ریزی شدست رو قبول ندارم ،قدرت انسان بیش از این چیزاست