2777
2789
مشکلاتی که تو زندگی پیش میاد همش کارما هست چیکار کنیم که تغییرش بدیم

ایند من بلدم

کارماسوزی باید انجام بدید 

سرچ کنید تو گوگل 

کارمای اجدادی میگن بهش

لطفاً برای من دعا کنید 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا پدر و مادرم آدمای ساکت و بی حاشیه ای بودن و هستن خانواده عادی ای دارم

منم خوانواده ام مثل تو چون تو جای کوچیک زندگی میکنم تازه ۱۳‌سالم شده بود که ازدواج کردم ۴ سالم نامزد موندم الان ۲۱ سالمه

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
چه زود ازدواج کردی

اره 😅 چه زود شوهرم دادن😂

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

من نظریه کاربر blond رو قبول ندارم چون ما تو فامیل دو دختر مجرد سن بالا داریم که هر دو هم انتخاب خودشون بوده و برمیگرده به ربشه نوجونی شون ،فرزند اخر خونواده بودن ،خودشون رو وقف پدر و مادر پیرشون کردن 

اگه شرایطشون اوکی بود حتما اونا هم ازدواج میکردن 

کتاب‌های خانم dolores cannon پیشنهاد می‌کنم

این کارما و زندگی قبلی و تناسخ و اینا که گفتی رو این خانم تو کتاباش نوشته؟ 

این خانم غربی هست؟ اهل کدوم کشوره؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏