الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه والا پدر و مادرم آدمای ساکت و بی حاشیه ای بودن و هستن خانواده عادی ای دارم
منم خوانواده ام مثل تو چون تو جای کوچیک زندگی میکنم تازه ۱۳سالم شده بود که ازدواج کردم ۴ سالم نامزد موندم الان ۲۱ سالمه
من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
من نظریه کاربر blond رو قبول ندارم چون ما تو فامیل دو دختر مجرد سن بالا داریم که هر دو هم انتخاب خودشون بوده و برمیگرده به ربشه نوجونی شون ،فرزند اخر خونواده بودن ،خودشون رو وقف پدر و مادر پیرشون کردن
این کارما و زندگی قبلی و تناسخ و اینا که گفتی رو این خانم تو کتاباش نوشته؟
این خانم غربی هست؟ اهل کدوم کشوره؟
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏