2777
2789
عنوان

باورم نمیشه مامانم جلوی من جون داد ولی من دارم زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب مادرت رو میبینی

اوایل خیلی زیاد 

خیلی 

ولی الان مدتیه اصلا نمیاد خوابم 

با اینکه شبانه روز بهش فکر میکنم 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

امیدوارم صبر و آرامش نصیب دلت بشه خیلی درد بزرگیه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
به خدا داری فحش میدی؟؟؟

عزیزم اون حالش خوب نیست

بزار با خدا خلوت کنه اصلا فحش بدن همو عین دوتا دوست خداخودش بنده هاشو می‌شناسه شاید استانه تحمل این دستمون همینقدر بوده و تموم شده

براش ارامش طلب کن

بمیرم واسه دلت اسی 💞💞حق داری ناراحتو دلشکسته باشی ولی لطفا عذاب وجدان نگیر :) چون معمولا سرطان چه ...

پدر گلشیفته فراهانی سرطان بدخیم داشته رفت خارج از کشور درمان شد 

مامان منو نباید جراحی میکردن 

همون باعث مرگش شد 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

اوایل خیلی زیاد خیلی ولی الان مدتیه اصلا نمیاد خوابم با اینکه شبانه روز بهش فکر میکنم

من مادرم فوت کزد ،شوک بودم اینقدر تو خوابم میدیدم ،هررشب ،باهام حرف می‌زد ولی میدونم جاش از زندگی که داشت بهتره 

بله چون مامانم به خدا خیلی متوسل میشد و در بدترین حالت ممکن فوت کرد خداش کجا بود هیچ کاری براش نکرد

عزیزم ناراحت نباش چون قطعا خدا پاداش هر کاری را تو این دنیا نمیده خدا عزیزترین بنده هاشو دچار درد و مصیبت می‌کنه شک نکن

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️

روح مادربزرگوارتون شاد عزیزم،خیلی سخته،میدونم،عزیزم برای مادر صلوات بفرست،منم یه زمانی مثل الان شما کارم فقط حرف زدن به خدا بود،همش حس سنگینی داشتم،حس میکردم دور دنیا یه دیوار بلند کشیده شده که نمیزاره نور بیاد سمتم،همه چی تیره بود ....

.قطعا مادربزرگوارتون،جاش بهتر از تو این دنیا هست.و دیگه دردی ندارن...مادرتون هم الان از دیدن بیتابی شما ناراحت میشه عزیزم...

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

عزیزم ناراحت نباش چون قطعا خدا پاداش هر کاری را تو این دنیا نمیده خدا عزیزترین بنده هاشو دچار درد و ...

چرا اینو میگید ،برا اینکه خودمون گول بزنیم خدا دوستمون داره گرفتاری میده و رنج ،خوب میخوایم خوب و در آرامش زندگی کنیم 

بله چون مامانم به خدا خیلی متوسل میشد و در بدترین حالت ممکن فوت کرد خداش کجا بود هیچ کاری براش نکرد

همسر منم خیلی با ایمان بود همیشه در حال دعا و راز و نیاز با خدا بود. همیشه مسجد میرفت. شبهای قدر تا صبح نماز مبخوند و دعا میکرد اما میدونی خدا هواشو نداشت . خیلی بد جون داد. خیلی عذاب کشید. فقط ۳۷ سالش بود منم خیلی از خدا شاکی ام😔

پدر گلشیفته فراهانی سرطان بدخیم داشته رفت خارج از کشور درمان شد مامان منو نباید جراحی میکردن همون با ...

بابای منم سرطان داشت و بابایه سه تا از دوستایه دیگمم داشتن ...بابای من فوت کرد ولی اون سه تا زنده موندن و خوب شدن...خوبه خوباااا جوری که بعضیا میومدن بهمون میگفتن نگا فلانی بخاطر پول خوب شد ...بعد یهو بعد چند سال عود کرد دوباره و فوت کردن ..فقط یه دردو دوبار تجربه کردن :) بین یک تا هفت سال 

دقیقا مامانم با ایمان ترین زن جهان بود ولی خدا بد شانسیو به مامان داد از همه لحاظ عذابش داد

خدا مادرتو بیامرزه مرگ پدر مادر غم بزرگیه حق داری ناراحت باشی 

اما هیچوقت خدا رو فراموش نکن