2777
2789
عنوان

هزینه خوراکی های مدرسه بچهاتون چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7313 بازدید | 200 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوکابچه مدرسه ای کلاس هفتمی وسومی دارم.براشون میوه میزارم دونات وپیراشکی خودم درست میکنم.گاهیی هم‌چیپس میپزم لقمه میگیرم.تخم مرغ ابپزمیزارم.حلوارولی مپیزم.خیلی کم پیش میادچیپس وپفک یابستنی  بخرن.یعنی هرروزهرروزبهشون پول نمیدم.

کم کم سعی کن تغذیشو درست کنی،حداقل یه زنگشو خوراکی سالم و خونگی ببره

اره دارم سعی میکنم، بخدا بادوم براش میزارم فقط نمکشو مک میزنه خود بادومو میندازه دور، چندروز پیش براش پنکیک درست کردم خداروشکر خورد، بقولا باید کم کم تلاش کنم

با خواهرت رک هماهنگ کن قبلش بگو من روزی مثلا بیشتر از ۱۰۰ تومن در توانم نیست بدم بهش و خوراکی هاشم بخرم

پولش تو ماه اینقدره هرماه اینقدر بزن به کارتم

خواهرتم بحث که نه ندارم و.... بهش کم بده یا اصلا نده

من ندارم پولت پس بدم

اینجوری خواهرت هم غیر مستقیم مشکلت فهمیده هم بچش

میفهمه مجبوره کم خرج کنه

کم کم خرجش باید کم کنی ولی فعلا ضربتی عمل کن😂

چه فکرع خوبی بلکه منم همین کارو کنم فردابرا بقیه ی هفته

خودتم باید برنامه داشتی باشی حتما کیک تموم شد براش درست کنی و موادشو داشته باشی.هفته ای یه بار هم سبزی خوردن بگیر نشسته نگه دار،کم کم بشور براش لقمه درست کن.

کیک و حتما به صورت مربعی برش بده بزار تو ظرف های در دار که تو کیف له نشه.

من قالب کیک یزدی گرفتم با کپسولش با بیرونی مو نمیزنه انواع کیک هارم میپزم شیرینی کشمشی با رول دارچینی هم گاهی اوقات درس میکنم فلافل و کتلت هم آماده تو فریز دارم میزارم شربتم خونگی درس میکنم