fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11295 عنوان خود عاشق میشم بعد فک میکنم طرف هم عاشقمه 51 بازدید | 5 پست در صورتی که اون اصلا به من فکر نمیکنه چرا من اینجوریم؟ خودم سناریو میسازم و ....بعد میخوره تو برجکم آخه زن ۲۶ سالت شد به خودت بیا میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ دیروز | 22:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11295 اگه تو تاپیک هستین لطفا نظر بدین میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11295 فک میکنی یا از طرف نشونه میبینی؟ یه نشونه کوچیک هم ببینم خیال میکنم خبریه ولی اصلا اینطور نیست من شورش رو در میارم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
butterfly_queen عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 3007 یه نشونه کوچیک هم ببینم خیال میکنم خبریه ولی اصلا اینطور نیست من شورش رو در میارم الهیان شالله عشقت نصیبت بشه
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11295 الهیان شالله عشقت نصیبت بشه الهی آمین عزیزم ولی تا الان به هیچی نرسیدم میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️