اتفاقا امشب داشتیم با مامانم درموردش حرف میزدیم.آره عزیزم هنوز مده خیلیم جنس خوب و نرم و قشنگیه.چیزی نیست که از مد بیفته همیشه مده.امسال بیشتر مد شده من چندوقته خیلی لباس سوییت دیدم و حتی خودمم یه هودیشو خریدم.
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
من کلا این جنس و دوست دارم هرسال میخریدم گفتم نکنه خز شده باشهپس میرم پنج شنبه مشکیش و هم میخرم
منم خیلی دوس دارم خیلی نرم و راحت و خوبه به نظر من از فوتر که اینقد پارسال و امسال مد شده بهتره چون فوتر یکم زِبره ولی سوییت نرم و راحته.نه اصلا اتفاقا هنوزم خیلی مده من خیلی امسال دیدم.چیزیه که هیچوقت از مد نمیفته حتما بخریدش🥰
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏