2777
2789
عنوان

دوست پسرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 76 پست
میخام بیدار نشه

برا جگر گوشه مردم بد نخواه

تو دوهفته است رفتی تو زندگیش

مادرش ۲۸ سال با هزارتا ارزو اونو بزرگ کرده

تحمل کم محلی نداری از زندگیش برو‌ هم کیش خودت رو پیدا کن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو میتونی دختر :)

نمیتونم:)💔

من قبلا کی اینجوری بودم 

کی پیگیر بودم محال بود اینقد به کشی بچسبم بین دوستام من از همه مغرور تر بودم

و میدونم اگه بره نابود میشم میمیرم 

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

نمیتونم:)💔من قبلا کی اینجوری بودم کی پیگیر بودم محال بود اینقد به کشی بچسبم بین دوستام من از همه مغ ...

فکر می‌کنی عزیزم ، ما آدما خیلی قویتر از چیزی هستیم که فکر میکنیم ...

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

برا جگر گوشه مردم بد نخواهتو دوهفته است رفتی تو زندگیشمادرش ۲۸ سال با هزارتا ارزو اونو بزرگ کردهتحمل ...

کاش به حرف من بود

ولی به حرف کسی نیست 

اتفاقا میخام همینکار و کنم 

فردا یا تموم میشه یا درست میشه

فکر می‌کنی عزیزم ، ما آدما خیلی قویتر از چیزی هستیم که فکر میکنیم ...

تو نمیدونی من چقد دوسش دارم خودش باعثتش شد من نگاشم نمیکردم ولی تو کل ۲۱ سال زندگیم اولین باره قلبم واسه یکی اینجوری میزنه اولین باره اینقدر شجاع شدم قسم خوردم اگه جدا بشم دیگه به هیشکی دل ندم

میرم سراغ درسم خدای منم بزرگه قرار نیست همه ازدواج کنن

تو نمیدونی من چقد دوسش دارم خودش باعثتش شد من نگاشم نمیکردم ولی تو کل ۲۱ سال زندگیم اولین باره قلبم ...

عزیزم الان جدا بشی بهتره تا صبح تا شب عذاب بکشی و بی توجهی ببینی ، این زخم یا تورو می‌کشه یا قویترت می‌کنه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

اخه میدونی ناخودآگاه احساسات خرج میشه.چجوری ینی باید رفتار کنم؟

احساسات ناخوداگاه خرج میشه چون شما وقتی خودت دنبال این کار باشی یعنی احساسات تو رو وادار کرده بری دنبال اینکار بدون اندیشیدن به عواقب کار بعد بدون در نظر گرفتن شرایط طرف مقابل، باهاش میری توی رابطه و ایشون هم با حرفاش که برای احساسات تو خوشایند هس جذبت میکنه ، به هدفش میرسه سوء استفاده هاشو میکنه و یه موقع هم یواش یواش میدون رو خالی میکنه و بتدریج فاصله میگیره و اون موقع هس که  یه دختر میمونه با احساساتی بر باد رفته که حتی توانایی این رو نداره که بررسی بکنه ببینه اصلا قضیه از کجا شروع شد دلیل اینکه ازدواجای سنتی و قدیمی دوامشون بیشتر بود  بخاطر اینه که اصل و بنای کار به این شکل نبود 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

درسته عزیزم

خوشحالم  که دختره فهمیده ای هستی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نه خستم از رابطه🤣🤣🤣

رل نزن ، رها شو 

از طرفیم دلم میخوادولی خیلی اعصاب خوردی داره

به ریسک اعصاب خوردیش نمی ارزه ، ول کن بابا 

هر چند میدونم انگار معتادش شدی