2777
2789
عزیزم به لول این میخوره این چیزایی که گفتی؟🤣این ته دغدغه ش خاندان شوهر و دراوردن چشم جاریهیحتمل نها ...

اتفاقاً عزیزم، من دانشجوی روان‌شناسی‌ام و شاید واسه همینم بلدم وقتی کسی با طعنه و قضاوت حرف می‌زنه، یعنی داره از کمبودای خودش حرف می‌زنه.
اینکه من تو سن کم ازدواج کردم یا تصمیم بگیرم بچه‌دار بشم، کاملاً انتخاب شخصیه و هیچ ربطی به تو نداره.
لول و دغدغه‌ی هرکسی به میزان درکشه، نه به تعداد کنایه‌هایی که بلدِ بزنه.
راجع به تحصیلاتم هم نگران نباش، اونقدری خوندم که بدونم شعور و احترام ربطی به مدرک نداره — ولی بی‌ادبی معمولاً ریشه در عقده داره.
پس به‌جای تحلیل زندگی من، بهتره روی رشد خودت تمرکز کنی… شاید اون‌وقت واقعاً در حد زن چهل‌ساله‌ای که ادعاشو داری، بشی 😉

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

خدا کنه مث چهل سال ها باشی این تاپیکت چیز دیگری ثابت می‌کنه انشالله ب زودی بارداری بشی😘😘😘

مرسی عزیزم ولی خوشبختی و بلوغ عاطفی فقط به سن و سال نیست دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاً عزیزم، من دانشجوی روان‌شناسی‌ام و شاید واسه همینم بلدم وقتی کسی با طعنه و قضاوت حرف می‌زنه، ...

بهت نمیخوره دانشجوی روانشناسی باشی ولی باشه به هرحال موفق باشی

خداروشکر داریم 19 سالمه ولی عین چهل ساله ها رفتار میکنم

اره چهل ساله ها با خواهرشون مسابقه زاییدن راه میندازن اخه 😂😂😂😂😂عشقم اصلا بگن نازایی شما که واقعا نازا نمیشی با حرف اونا حرفات حرفای بچه ۱۳ سالست کاش وایمیستادید بزرگ شید بعد ازدواج میکردید

اره چهل ساله ها با خواهرشون مسابقه زاییدن راه میندازن اخه 😂😂😂😂😂عشقم اصلا بگن نازایی شما که واقع ...

واقعا من نمی‌فهمم چرا یک عده ریختن تو تایپیک این حرفارو میزنن من اومدم زدم از فکر منو بندازین بیرون بدتر پریدین رو من 

عزیزم هیچ پدر مادری دوست نداره فرزندش بدبخت بشه منم اگه شوهر و اینجور چیزا رو نمیفهمیدم که شوهر نمی‌کردم مادر و پدرم دیدن کیس خوبیه ازدواج کردم شکر خدا راضیم فک میکنم بعد دوسال زندگی زیر سقف باید جمعمون رو سه نفره کنیم عاشق بچم خودم خواهرمم واقعا پسر خوبیه که اومده خواستگاریش خداروشکر با تحقیق و پرس و جو دوتامون ازدواج کردیم و خوشبختیم 

واقعا من نمی‌فهمم چرا یک عده ریختن تو تایپیک این حرفارو میزنن من اومدم زدم از فکر منو بندازین بیرون ...

هر کسی نظری داره از نظر من اشتباهه ولی اصلا من با این کاری ندارم من با دهن بین بودنه تو مشکل دارم یعنی چی اخه بقیه میگه نازا بعد برای این استرس میگیری اصلا دور از جون نازا هم باشی بقیه خر کین؟ از یه گوش بشنو از یه گوش در کن 

دخترگل خوشبحت باشی

اماهنوز خیلی زوده ،حرف فامیلم برات مهم نباشه من ۸ساله ازدواج کردم الان سی سالمه ولی خودمو درگیر بچه نکردم فعلا،اره بمنم میگن نازا!!!! ولی برام مهم نیست،مهم خودمم که میدونم نیستم.

بارداری برا سلامت خواهرت خوب نیست خیلی سنش کمه میتونس باهاش حرف بزنی حداقل تا بیست سالگی صبر کنه 

دخترگل خوشبحت باشیاماهنوز خیلی زوده ،حرف فامیلم برات مهم نباشه من ۸ساله ازدواج کردم الان سی سالمه ول ...

مرسی عزیزم واقعا بده میان درک و شعور و به سن ربط میدم بخدا من زنمو داشتم 39 سال ولی عین 10 سالها رفتار میکرد آخر طلاق نه خودمو درگیر نمیکنم توکل بر خدا کن خودم چون عاشق بچم تلاش میکنم 🥹انشالله توام بزودی ی نی نی میاری 😁 بپره رو سرو کلت 😁🥹