2777
2789
والا خیلی ربط داره به سن از هر نظر ربط داره

والا من زنموم 39 سالش بود عین بچه 10 سالها رفتار میکرد بستنی می‌خوام پفک می‌خوام آخرم طلاق گرفتن 

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

والا من زنموم 39 سالش بود عین بچه 10 سالها رفتار میکرد بستنی می‌خوام پفک می‌خوام آخرم طلاق گرفتن

من نمیگم هر کسی که سنش بالاست درکش هم بالاست من میگم کسی که سنش پایینه تو دوره نوجوونیه درک اش پایینه این دوتا موضوع جداست ادم زیر ۲۵ سال هنوز مغزش در حال رشده ازدواج تو سنه پایین به رشد فردی اسیب میزنه ادم زیر ۱۸ سال هوویت ثابت نداره بعد بهش یه نقش جدید به عنوان همسر و مادر بدی طبیعتا مشکل سازه امار طلاق تو ازدواج های زیر ۲۵ سال خیلی بیشتر از بالای ۲۵ ساله چرا؟ چون ادما رشدشون رو کردن راجب چیزایی که تو زندگی میخوان مطمئنن 

قطعا شما تو این سن متوجه مشکل نمیشی ولی چیزی به اسم بحران ۳۰ سالگی وجود داره که ادمو افسرده میکنه اصلا فرض کن طرف تو ۳۰ سالگی به خودش میاد میبینه عه من اصلا زندگی نکردم از بچگی قاطی مشکلات متاهلی شدم 🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم واقعا بده میان درک و شعور و به سن ربط میدم بخدا من زنمو داشتم 39 سال ولی عین 10 سالها رفت ...

ببین کم سنی دلیل بر بی عقلی نیست بلانسبت شما.

افکار آدم عوض میشه،افکارش،توقعاتش ،منطقش و ......

طوری که الان من از تصمیم پارسالم مثلا تعجب میکنم!

الان خیلی چیزا که سالای قبل برام مهم بود نیست ،

الانم جوونی لذت ببر باردارم میخوای بشی بزن به بیخیالی نه استرس و ترس ،مطمعن باش اینجوری بارداری موفق تری هم داری.

ممنونم بابت دعاتم😘

ببین کم سنی دلیل بر بی عقلی نیست بلانسبت شما.افکار آدم عوض میشه،افکارش،توقعاتش ،منطقش و ......طوری ک ...

قربونت برم عزیزم فدای محبتت 

خدایا توکل بر خودت خودت همچیو عالی بچین کنار هم ❤️❤️ 😍❤️ 

من شنیدم دهه نودی هم زایمان کردهواقعا ایران یه سری جاها تو دوران قاجار زندکی میکنن از فرهنگ رشد نکرد ...

اره نمیدونم بعضیا چرا کلا تو همه چی عجله دارن

اکثر دهه نودیا یا کلا همسنای خودم یا شوهر دارن یا دوست پسر

چه بگویم

چیشد تاپیکت ترکید 😉تا تو باشی برای دیگران تاپیک دروغ نزنی

😂باز میزنم تا کو نت بسوزه😂هزار تا کاربری دارم با همشون میزنم

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari